Easiest Way to Cook Yummy Varmrøget torskeloin med muslingesovs
Varmrøget torskeloin med muslingesovs. Lækker varmrøget laks med kold kartoffelsalat til kr. Отмена. Месяц бесплатно. Bagels med varmrøget laks - Dalgaard Supermarked. Rødbedepandekager med varmrøget laks - EMMA MARTINY.
Det er ganske enkelt å lage og alt bortsett fra fisken kan lages på forhånd hvis du skal ha gjester. Gosp, Skodsborg Picture: Lækkert lunt brød med varmrøget torsk. Serverer du med ferdig ratatouille, er hele retten ferdig på en halvtime. You can have Varmrøget torskeloin med muslingesovs using 10 ingredients and 14 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Varmrøget torskeloin med muslingesovs
- Prepare 2 of stk torskeryg eller tykke stykker torskefilet.
- You need 1 of dl muslingefond.
- You need 1 of dl fiskefond.
- You need 1 of dl piskefløde.
- You need 1 spsk of mel.
- Prepare 25 g of smør.
- You need of Salt, sukker og peber.
- Prepare of Lidt paprika til sovsen.
- It's of Tilbehør: kartofler, dild og citron/lime.
- Prepare of Til grillen: briketter og et stykke frugttræ eller spåner af frugttræ.
Hell ratatouillen i en ildfast form. Fx. varmrøget laks med ingefær og kål med ristet brød til. Find masser af madinspiration hos Schulstad. Mos laksen meget groft og bland det sammen med skyr, ingefær og lidt lime efter behov.
Varmrøget torskeloin med muslingesovs step by step
- Kom salt, sukker og peber på torskestykkerne og lad dem trække i køleskabet mens du tænder op i grillen med briketter til grillen er 120 grader..
- Sæt alle ingredienserne til sovsen frem..
- Læg torskestykker på et stykke staniol og læg dem på grillen ved indirekte varme. Læg låget på..
- Efter et kvarter lægges der et stykke frugttræ eller spåner af frugttræ på briketterne så der udvikles røg. Sæt et stegetermometer i torskestykket og læg låget på igen på grillen..
- Når kernetemperaturen viser 60 grader er torsken færdig..
- Mens torsken røges laves sovsen. Hvis du ikke har fiske og muslingefond kan du bruge vermouth eller hvidvin i stedet for..
- Smelt 25 g smør i en gryde og tilsæt en spsk. mel til en opbagning, pisk sammen og tilsæt muslingefonden/ fiskefonden og lad det koge op..
- Tilsæt nu piskefløden..
- Riv skalden af en økologisk limefrugt. Tilsæt det til sovsen og ligeledes saften..
- Lad det koge i 10 min ved svag varme til melet er kogt godt igennem..
- Så skulle sovsen være færdig, men smag til salt og peber efter smag..
- Når kernetemperaturen viser 60 grader på torsken tages den straks af grillen og lægges på en tallerken..
- Server et stykke af den varmrøgede torsk med en god kogt kartoffel, sovs og dild og citron/lime efter smag..
- Velbekomme og god fornøjelse..
Anret det i en salatbladsskå og servér sammen med grønt og ristet. Varmrøget laks i rygeovn - her i opskriften kan du læse mere om, hvordan du kan ryge laksen på bål eller kuglegrillen. Varmrøget laks smager fantastisk, og det er nemt at lave selv på grill, bål eller rygeovn. Fisken anrettes ovenpå salaten og pyntes med friske korianderblade. Du skal være abonnent for at lytte til denne automatiske oplæsning.
0 Response to "Easiest Way to Cook Yummy Varmrøget torskeloin med muslingesovs"
Post a Comment