Recipe: Appetizing Chokolademuffins

Chokolademuffins. Disse chokolademuffins hæver flot op og smager virkelig af chokolade. Den perfekte chokolademuffin for en rigtig chokoladeelsker! Chokolademuffins opskrift - nemme, svampede chokolade muffins.

Chokolademuffins Chokolade muffins med banan og nutella. Nemme chokolademuffins, som er svampede og saftige. Til dig i det nordjyske, som er sprunget på vinterferie. You can have Chokolademuffins using 11 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Chokolademuffins

  1. You need of Det tørre.
  2. Prepare 250 of gr Mel.
  3. You need 250 of gr Sukker.
  4. It's 70 of gr Kakao.
  5. Prepare 1.5 of tsk Bagepulver.
  6. You need 1.5 of tsk Natron.
  7. You need 1 knivspids of Salt.
  8. It's of Det våde.
  9. It's 2.5 of dl Vand.
  10. You need 125 of gr Flyende becel.
  11. Prepare 2 of Æg (Store).

Og til dig, der lige har været der og er tilbage på pinden igen. Sådan skal chokolademuffins se ud og smage. Lette, luftige og uimodståelige chokolade muffins Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk. Chokolademuffins er som en kage i miniformat man altid kan tage med sig.

Chokolademuffins instructions

  1. Start med at tænde ovnen og stil temperaturen på 175 gr.
  2. Sigt alle de tørre ingredienser, i en stor skål.
  3. Kom alt det våde op i det tørre og pisk el rør det hele godt sammen.
  4. Fordel dejen i 20 store muffinsforme, (Måske lidt flere) fyld dem kun 3/4 op i formene og sæt dem på en bradepande.
  5. Bages ved 175 gr i ca 25 - 30 min. Tjek om de er gennembagte med en lille kødnål el lign. Hvis der er dej på, skal de bage lidt mere.
  6. Sættes ind i ovnen, lige lidt over midten.
  7. Kom glasur - kageprint og krymmel på, som jeg har gjort. Måske du hellere vil have et lille drys flormelis henover, el hvad du har lyst til. Du bestemmer helt selv.

Her for du opskriften på chokolademuffins som er svampet indeni, har lidt bid ude på og smager dejligt af chokolade. Muffins er en af de bedste ting at give sig i kast med, når man har lyst til at bage, men man ikke har tid til at bage en Det var netop årsagen til, at jeg gik i gang med at lave chokolademuffins i formiddags. De friske sommerbær giver superlækker kontrast til de rige chokolademuffins. Chokolademuffins har vi allesammen en gammel familieopskrift til. Luftige og lækre! #chokolademuffins hashtag review.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Chokolademuffins"

Post a Comment