Recipe: Yummy Stegt torsk - thai inspireret
Stegt torsk - thai inspireret. Thai inspireret torskeret - Se opskriften her: https Denne hurtige og sunde thai ret blev til under arbejdet med min kogebog Food Fanatic Thai. Supernem rissuppe til mørke vinteraftener og travle mennesker, der skal have madlavningen overstået i en fart. Torsk med dampede forårsløg og asparges, dild og bacon.
Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers - Claus Holm. Thai inspireret pasta med rejer og sød soya. Stegt torsk med spidskål, stikkelsbær, ristet kyllingeskind & sauce med bakskuld #sletten #humlebæk #slettenhavn #food #gourmet #foodphotography #artofvisuals #hygge #velsmag #gourmetmedhavudsigt 📷 @jonas_buhr. You can have Stegt torsk - thai inspireret using 20 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Stegt torsk - thai inspireret
- Prepare 1 of porre.
- It's 2 of banan skalotteløg.
- You need 1 of rød peberfrugt.
- It's 2 fed of hvidløg.
- You need 3 of stængler blegselleri.
- It's 2 of stk citrongræs.
- It's 5/6 of tørret limeblade.
- It's 1 of lille chille - jeg brugte en grøn som ikke er stærk - her kan man justere styrke med stærkere chili.
- You need 2-3 of tsk stærk karry (jeg har købt karry i Indonesien).
- You need 1-2 of dl hvidvin kan erstattes med boullion.
- You need 2 of tsk rød karrypaste.
- Prepare 1 dåse of kokosmælk - ikke light.
- It's 5-6 of dråber fishsauce.
- You need of Salt/peber.
- Prepare 2-3 spsk of sød chilli sauce.
- It's 2-3 spsk of smør til at stege i.
- It's 2 of torske filet.
- Prepare of Lidt håndpillede rejer.
- Prepare of Lidt ristede cashew nødder.
- You need of Ris - jeg brugte upolerede ris.
En thai snack som købes overalt i Thailand - Thai opskrift på tørret og stegt øksekød i strimler. "The Danish people recently voted stegt flæsk the national dish of Denmark in a country-wide survey. Pork belly is grilled or fried until very crisp, and served with potatoes and a rich white sauce loaded with fresh parsley. Jeg besluttede mig for at forkæle mig selv med denne ret her til aften. Det er ikke en traditionel thai oksekødssalat, da man normalt undlader salatblade men tilsætter hakket koriander, forårsløg og evt mynte.
Stegt torsk - thai inspireret step by step
- Rens grøntsager og skær i skiver og tern..
- Varms smør i en sautepande - sauter alle grøntsager - tilsæt karry så det også ristes med..
- Tilsæt hvidvin og kog op - tilsæt så kokokosmælk, limeblade, karrypaste og kog godt igennem!.
- Du smager nu til med fishsauce, sød chilli sauce og salt/peber - juster med karry paste og karry hvis du ikke har smag nok - jeg syntes ikke det må være for stærkt men alligevel skal man fornemme kraften/varmen og masser af smag..
- Du kan faktisk stoppe her og bruge retten som suppe!.
- Men jeg valgte at stege et par torskefilet kogte ris og ristede nogle cashew nødder og lidt håndpillede rejer..
- Anret og server med ekstra chilli sauce..
Det er første gang, at jeg lavede salaten med salatblade. Den stegte torsk får et mellemøstligt strejf i denne ret, hvor den er serveret med yougurt, tomatsalat og Her får du opskriften på stegt torsk med tomatsalat og quinoa. More information on "Stegt torsk": Images NYPL Digital Gallery, Flickr, Google Images. Dak Wichangoens opskrift på Laab - En thailandsk inspireret ret med andebryst fra Daks Michelin Restaurant Kiin Kiin I Maddysten var temaet 'dommernes favoritter' og i første udfordring skulle deltagerne lave Daks opskrift på Laab - en thailandsk inspireret ret med.
0 Response to "Recipe: Yummy Stegt torsk - thai inspireret"
Post a Comment