Recipe: Delicious Jomfruhummerbisque

Jomfruhummerbisque. En nem jomfruhummer bisque lavet af skallerne. Skallerne kan også erstattes af skaller fra rejer. Stop spild af mad når det er bedst.

Jomfruhummerbisque Sigt skallerne fra, og kom bisque i suppen. Smag til med salt og peber. Sådan laver du jomfruhummerbisque: Pil haleskjoldet af dine ferske jomfruhummere. You can cook Jomfruhummerbisque using 17 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Jomfruhummerbisque

  1. Prepare of Skaller fra 4 jomfruhummere.
  2. Prepare 1 spsk of olivenolie.
  3. Prepare of Fennikelstilke.
  4. You need 1 stykke of ingefær.
  5. It's 1 of skalotteløg.
  6. You need 1 fed of hvidløg.
  7. It's 1 spsk of rejepasta.
  8. You need 1 spsk of koncentreret tomat.
  9. It's 1 of dl gulerodsaft.
  10. Prepare 2-3 of dl vand eller hvidvin.
  11. Prepare 1/2 of dl ouzo eller pernod.
  12. It's 1 of nip safran.
  13. It's 1/2 of dl cognac.
  14. You need 1/4 of dl piskefløde.
  15. You need of Salt og peber.
  16. Prepare of Pynt:.
  17. It's of Lidt spiselige blomster.

Jomfruhummerbisque med hvid bønnepuré og persilleolie. Jomfruhummerbisque med jomfruhummerhaler og havtaskefilet - madforslag. Jeg havde gemt skallerne fra nogle jomfruhummere i fryseren, nu fik jeg tid til at bruge dem til en bisque. - Frikassé af Jomfruhummer, Muslinger, Fennikel og Dild. Delicate shellfish mousse, served with crispy kohlrabi, aromatic herbs and rich, and I mean rich, shellfish stock.

Jomfruhummerbisque instructions

  1. Læg alle ingredienserne frem..
  2. Start med at riste jomfruhummerskallerne i hed olivenolie..
  3. Tilsæt nu grøntsagerne, Rejepastaen og tomatkoncentratet..
  4. Hæld nu gulerodssaften samt ouzo og vand på og lad det koge op. Skru ned på et lille blus og lad det koge med låg i 20 minutter..
  5. Sigt nu bisquen ned i en skål og kasser skaller og grønt..
  6. Kog nu bisquen op. Tilsæt safran, cognac og piskefløden. Smag til med salt og peber..
  7. Server bisquen i dyb tallerken og pynt med blomsterne..
  8. Velbekomme og god fornøjelse..

Read the latest magazines about Jomfruhummerbisque and discover magazines on Yumpu.com. Denne opskrift på jomfruhummerbisque smager vidunderligt, og er den perfekte forret. Skulle jeg vælge mellem en almindelig hummer og en jomfruhummer, så vil jeg altid gå efter den sidste. Der er ikke meget bedre end en cremet og intens hummerbisque. Der er ikke meget bedre end en cremet og intens hummerbisque.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Jomfruhummerbisque"

Post a Comment