Recipe: Appetizing Citrongræs panna cotta med mangokompot - Rimmers Køkken

Citrongræs panna cotta med mangokompot - Rimmers Køkken. Panna Cotta er en virkelig lækker dessert, og så er den ikke spor svær at lave. Du kan lave det hele dagen før, og så blot hælde den Panna Cotta er en italiensk dessert som er både smuk og smager fantastisk. Cafeneaua "Panna Cotta" este situată în centrul Chişinăului, în apropiere de Parcul Catedralei.

Citrongræs panna cotta med mangokompot - Rimmers Køkken Frisk og smuk dessert med sødt, stærkt og knas. I helgen lagde jeg Panna cotta med mango pulp, og selvsagt visste jeg at dette kom til å bli supergodt! Det er bare å halvere oppskriften hvis du lage en mindre. You can have Citrongræs panna cotta med mangokompot - Rimmers Køkken using 18 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Citrongræs panna cotta med mangokompot - Rimmers Køkken

  1. It's of Panna cotta:.
  2. It's of blade husblas.
  3. Prepare of stilke citrongræs.
  4. It's of l lime, fintrevet skal (saften skal bruges i kompotten).
  5. You need of l fløde.
  6. You need of sukker.
  7. You need of l crème fraiche 18 %.
  8. It's of Mangokompot:.
  9. You need of frisk mango.
  10. You need of limes, saften af dem begge, skal af den ene.
  11. Prepare of lille grøn chili, skåret i tern.
  12. Prepare of sukker.
  13. It's of Knas:.
  14. It's of smør.
  15. You need of honning.
  16. You need of flormelis.
  17. It's of hvedemel.
  18. You need of majsstivelse.

Panna cotta minder lidt om en budding eller fløderand og laves ved, at fløden koges op og tilsættes husblas, så den stivner og får konsistensen som på én gang er blød og stiv. Panna cotta er en ideel dessert at servere, når du skal have gæster. For desserten skal laves i god tid i forvejen. Bagerens gammeldags kokossnitter - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer.

Citrongræs panna cotta med mangokompot - Rimmers Køkken instructions

  1. Start med at lave mangokompotten. Skær kødet fri af mangostenen og skær det i tern Mangler du en smart måde at gøre det på, så se videoen her: https://www.youtube.com/watch?v=yE0NGXZ_HBs.
  2. Bring mango, limesaft og -skal, chili og sukker i kog i en lille gryde. Lad det simre ved svag varme og uden låg, indtil kompotten har den ønskede konsistens. Vær forsigtig, når du rører i den, så frugten ikke koges helt ud og hold øje med, at den ikke koger tør. Tilsæt da lidt vand.
  3. Tilsæt et par teskefulde kompot i bunden af 4 glas. Stil på køl eller evt frost.
  4. Skær bunden af citrongræsstilkene. Skær hver af dem i 3-4 stykker. Giv dem nogle bank med en kødhammer, så de løsner sig. Skyld og riv 1 lime. Hæld fløde, sukker, citrongræs og limeskal i en lille gryde og bring det i kog ved jævn varme og under omrøring. Lad det stå og småsimre.
  5. Læg husblas i blød i koldt vand og lad det stå 5-10 min. Vrid det fri for vand og smelt det i den varme fløde. Lad flødeblandingen stå og køle ned og trække smag. Når stuetempereret bland den da med crème fraiche.
  6. Fordel citrongræs panna cotta'en i de 4 glas (ønsker du ikke, at kompotten blander sig lidt ind i flødeblandingen, skal den være helt dybfrossen). Sæt glassene på køl i mindst 3 timer, evt natten over.
  7. Knas: Smelt smør og honning over svag varme. - Rør de tørre ingredienser i. Stil blandingen på køl. Tænd ovnen på 175 grader..
  8. Tag ca 1 tsk af dejblandingen og tryk den flad med fingrene på et stykke bagepapir (må gerne være lidt tilfældigt). Bages ca 5 min til kagerne er gyldne.
  9. Lige inden servering anrettes panna cotta'erne med mangokompot og knas.

Panna Cotta Ethnic Recipes Desserts Food Tailgate Desserts Deserts Meal Eten Hoods. Fantastisk opskrift på Glutenfri havregrynskage med en chokolade smørcrème - Rimmers Køkken. Frisk og lækker italiensk dessert: Den lækre panna cotta er en fin afslutning på et hyggeligt gæstebud. Tag gryden af varmen, knug vandet af husblassen og smelt den i mælken. Tilsæt fløde og yoghurt og pisk det igennem.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Citrongræs panna cotta med mangokompot - Rimmers Køkken"

Post a Comment