Recipe: Perfect Laksestykker med stegt spidskål

Laksestykker med stegt spidskål. Pandestegt laks med rørt hummus og sprøde kartofler. Har du aldrig smagt stegt spidskål med honning, har du en oplevelse til gode. Her i en variant med kylling, gulerødder og soja.

Laksestykker med stegt spidskål Vi er dybt rørte over den opbakning vi har kunne se og mærke fra JER og lokalområdet. Vi har set mange bekendte ansigter i restauranten og har fået opmuntrende bemærkninger med på vejen. Spidskålen skæres over og steges på panden. You can cook Laksestykker med stegt spidskål using 8 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Laksestykker med stegt spidskål

  1. You need 4 of laksestykker.
  2. You need 1 of stk spidskål fintsnittet.
  3. You need 60-80 g of saltede mandler.
  4. You need of Olie til stegning.
  5. Prepare 4 of laksestykker (100-150g stykket).
  6. It's 2-3 spsk of Soya.
  7. It's 1-2 spsk of sirup.
  8. You need 60 g of frisk gedeost.

Adam Aamanns opskrift på stegt spidskål med estragon, som er smagfuldt tilbehør til sommerens retter. Spidskålen er skøn som tilbehør som en god bøf og al grillmad. (©DR). I programmet 'Madmagasinet' viste kok Adam Aamann hvordan man nemt kan forvandle et. Ligesom stuvet spidskål - bare nemmere.

Laksestykker med stegt spidskål instructions

  1. Steg spidskål gyldent. Krydre evt med lidt salt. Har du andre grøntsager liggende kan de også sagtens steget med..
  2. På en anden pande steges laksen..
  3. Kom soya og sirup på laksen og lad det stege videre..
  4. Server evt kålen i bunden, laks ovenpå og til sidst gedeost og saltede mandler på toppen. En nem og lækker ret. Velbekomme.

Her steges kålen hurtigt før fløden blandes i. Godt tilbehør til alt fra fiskefrikadeller til gammeldags dansk mad. Smelt smørret på en pande, og steg det snittede spidskål deri ved middel-høj varme, mens der røres/vendes godt - det. Det her er nok både noget af det mest simple og mest lækre tilbehør jeg har smagt. Spidskål kan nydes råt, men smager også godt dampet, stegt, stuvet og så videre.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Laksestykker med stegt spidskål"

Post a Comment