How to Cook Yummy Hjemmelavede flødeboller - Rimmers Køkken

Hjemmelavede flødeboller - Rimmers Køkken. Men med en tykkere chokolade, og en bund man selv kan bestemme, så er de hjemmelavede lige et par takker bedre. Find denne og andre pins på Food Photography ideas via Betti Perger. Det Danske Køkken, Slik Opskrifter, Dessertopskrifter, Desserter, Slik, Juicer, Småkager, Dessert, Lava.

Hjemmelavede flødeboller - Rimmers Køkken Vil du servere hjemmelavede flødeboller for Mette Blomsterberg - og måske endda. Hjemmelavede flødeboller med hindbærskum er luftige, syrlige og lækre. Intet er mere lækkert end helt friske hjemmelavede flødeboller. You can have Hjemmelavede flødeboller - Rimmers Køkken using 7 ingredients and 16 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Hjemmelavede flødeboller - Rimmers Køkken

  1. Prepare 1 of portion tempereret chokolade, se andetsteds i Rimmers Køkken.
  2. You need 1 of portion flødebolleskum, se andetsteds i Rimmers Køkken.
  3. You need of flødebollebund 1: marcipan rullet ud i ca 3-4 mm og udstukket i Ø5 cm.
  4. Prepare of flødebollebund 2:  1/2 portion nøddebunde fra min 'Charlotte'.
  5. You need of flødebollebund 3: din yndlingssmåkage i udstukket form.
  6. Prepare of Smage: frysetørrede bær, pulveriseret kaffe, vanille, lakridspulver.
  7. It's of Pynt: kokos, frysetørrede bær, lakridspulver,.

I går prøvede jeg for første gang at lave flødeboller, og det blev en stor succes. nemt var det også, så hvorfor ikke prøve? Skøn opskrift på klassiske flødeboller med hvidt skum af æggehvider og chokoladeovertræk. Det er ganske nemt at lave sine egne flødeboller. Basis er nemlig en såkaldt italiensk marengs, hvor resultatet er et flødebolleskum, der holder sig sejt og luftigt i flere dage, og som ikke kollapser under.

Hjemmelavede flødeboller - Rimmers Køkken step by step

  1. Start med at lave den italienske marengs.
  2. Fordel evt marengsen i flere skåle for at lave flere smage.
  3. Sæt en rund tylle (str 12-16) i en sprøjtepose og fyld skummet i.
  4. Fordel bundene på et stykke bagepapir. Lav evt en lille dryp chokolade under hver af dem, for at undgå, at de bevæger sig.
  5. Hold sprøjteposen helt lodret, ca 1 cm over bunden, og sprøjt ud i et jævnt lag.
  6. Fasthold positionen indtil fyldet har nået ønsket bredde, ca 2 mm fra kanten. Først på det tidspunkt hæves sprøjteposen i små trin, mens der sprøjtes til ønsket højde.
  7. Den lille kant rundt langs bunden uden fyld er vigtig. Den sikrer, at når flødebollerne dyppes i chokolade, kan de lukkes helt tæt. Ellers kommer der uønsket ilt til skummet, der får den til at 'dø' og falde sammen.
  8. Undgå at lave dem meget høje og tynde. Ellers kan det blive svært at dyppe dem i chokoladen.
  9. Flødebollerne kan med fordel stå en times tid i stuetemperatur, hvor de tørrer. Herved bliver de fastere i overfladen, så fyldet ikke ændrer form under overtrækket. De kan også tørres kort i ovnen, 5 minutter ved 175 grader.
  10. Kontroller at chokoladen er tempereret og rimelig tyndtflydende, ellers bør den opvarmes let (dog max 34 grader). Er chokoladen for tyk, er det svært at opnå et godt resultat. Tip: 10% kakaosmør i chokoladen gør den tyndere og nemmere at arbejde med.
  11. Dypning. Start lodret med bunden opad. Tryk den ned i chokoladen med et par fingre, så kun bundens overside er over chokoladen. Kanten af bunden skal gerne have lidt chokolade på.
  12. Med tommelfingeren på kanten af bunden og to fingre modsat løftes flødebollen lige op i luften over skålen, så overskydende chokolade kan dryppe af. Vend den om i én stor U-bevægelse.
  13. Ryst den let over skålen, så overskydende chokolade fylder evt huller ud.
  14. Nu sættes flødebollen af på et stykke bagepapir, således tommelfingeren slipper først og de to fingre til sidst. Tip: med en dyppegaffel kan man nemt dyppe flødebollerne i chokoladen uden at fingrene bliver nassede.
  15. Er der skum, der ikke er helt dækket, så 'reparer' forsigtigt med bagsiden af en ske.
  16. Tip med bundene: Bundene kan med fordel overtrækkes med chokolade inden fyldet sprøjtes på. Dette klares nemt ved at smøre et tyndt lag chokolade på toppen med en paletkniv. Det sikrer sprødheden på bunden (hvis altså den skal være sprød) og den stabiliserer marcipanbundene (hvis ikke de er blevet bagt 3-5 minutter ved 200 grader i ovnen).

Hjemmelavede flødeboller - Store og Lækre Flødeboller Opskrift på hjemmelavede flødeboller med marcipanbund og chokolade. En helt klassisk flødebolle, som vi kender dem. Det er faktisk ikke så svært at lave. Rimmers Køkken from Hookline on Vimeo.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Yummy Hjemmelavede flødeboller - Rimmers Køkken"

Post a Comment