Recipe: Perfect Jordbærtærter

Jordbærtærter. Se opskriften på www.justcook.tv her er også mange andre opskrifter så hvis du skal have sammensat en god menu til din fest eller en romantisk middag for. Hvad rimer mere på sommer end små jordbærtærter med saftig mandelfrangipane og cremet, vaniljeprikket koldskålsganache? Forleden bagte jeg de skønneste små jordbærtærter.

Jordbærtærter Både de røde og de hvide er gået i gang. Så er der snart tid…» Lækker kikærtesalat med regnbuens farver her til ovnbagt rosenkål og tofu Lækkert til grillmaden eller til hverdags mad. Rosenkilde´s Brød og Mad gør en glad. You can have Jordbærtærter using 23 ingredients and 19 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Jordbærtærter

  1. It's of Mørdej.
  2. It's 150 of gr Hvedemel.
  3. You need 100 of gr Kold smør i tern.
  4. You need 50 of gr Flormelis.
  5. It's 1 of Æg str M.
  6. You need of Evt lidt koldt vand.
  7. It's of Mazarinmasse.
  8. Prepare 150 of gr Marcipan.
  9. Prepare 150 of gr Rørsukker.
  10. It's 100 of gr Blødt smør.
  11. It's 2 of Æg str M.
  12. It's 50 of gr Hvedemel.
  13. You need of Vanillecreme el 1 brev kagecremepulver.
  14. Prepare 2 of Æg str M.
  15. Prepare 30 of gr Marizena.
  16. It's 1/2 of tsk Vanillesukker.
  17. You need 1/2 of L Sødmælk.
  18. You need 75 of gr Rørsukker.
  19. It's of Derudover.
  20. Prepare 100 g of grofthakket mørk chokolade, til pensling på bundene.
  21. Prepare 2 of dl Piskefløde (2.5 dl Hvis det creme på brev).
  22. It's 500 of gr Friske jordbær.
  23. You need of Ribsgele.

Nogle af Danmarks dygtigste konditorer konkurrerer om at skabe de flotteste kager i en ny omgang 'Sukkertoppen'. Mette Blomsterberg er vært og har Nikolaos Strangas og. Disse små jordbærtærter tager lidt tid at lave, men det er hele arbejdet værd. Jordbærtærter, en klassiker man aldrig bliver træt af 🍓 #jordbærtærte #jordbær #sommer.

Jordbærtærter instructions

  1. Start med at lave mørdejen. Smørret smuldres i melet, sigt flormelis i og tilsæt ægget. Ælt det hele hurtigt sammen. Hvis den virker for tør, tilsæt en lille bitte smule vand, men pas på den ikke bliver for våd.
  2. Stil mørdejen på køl i 30 minutter og tænd ovnen på 200 grader.
  3. Lav mazarinmassen imens mørdejen hviler. Rør marcipan og rørsukker sammen, til en ensartet masse. Tilsæt smør lidt efter lidt, kom æggene i et ad gangen under omrøring. Rør til sidst melet i. Sæt på køl.
  4. Lav vaniljecremen. Pisk æg og maizena sammen i en skål. Tilsæt vaniljesukker - rørsukker og pisk det let sammen. Rør mælken i og kom det hele i en gryde. Kog det op og lad det koge i ca. 1 minut, under omrøring til konsistensen er tyk og lækker.
  5. Cremen tages af varmen, læg film helt ned og røre overfladen, så der ikke dannes kondens. Stil det på køl.
  6. Pisk fløden til skum, sæt den på køl sammen med det andet.
  7. Alternativt 1 pose kagecremepulver piskes med 2dl mælk i 3 min (bliver meget stiv) Pisk 2.5 dl fløde til let skum og rør den i den kolde creme, lidt af gangen.
  8. Smør 8 små tærteforme el 1 stor tærteform og drys med mel.
  9. Rul mørdejen ud, mellem 2 op klippede fryseposer, sørg for der er mel nok på, så dejen er nem at få af.
  10. Beklæd formen(e) med dejen, eller endnu nemmere, tryk den ud i formen(e) med hænderne. Dejen skal op til kanten, husk lidt mel på så det ikke klistrer.
  11. Fordel mazarinmassen oven på mørdejen, kagerne er nu klar til at bage.
  12. Bag kagen/kagerne i ovnen, på anden øverste ribbe, ved 200 grader i ca. 14 min (små kager) eller 25 min (den store) el til de er gyldne og ser fine ud. Lad kagen/kagerne køle af.
  13. Hvis du ønsker at smøre bunden eller kanten indeni med chokolade, skal du gøre det nu, inden cremen kommer i.
  14. Så smelter du de 100 g grofthakket chokolade og pensl på kagen/kagerne nu. (Kan undlades, det er hvad man nu lige har lyst til).
  15. Tag cremen og flødeskummet ud, vend lidt af flødeskummet over i cremen, rør rundt. Vend så resten i og bland det sammen. Du kan smage cremen til med ekstra vanilje.
  16. Kom cremen i en sprøjtepose med en alm str tyl, el i en frysepose hvor du bare klipper et passende hul i spidsen.
  17. Sprøjt vaniljecremen på kagen/kagerne og skær jordbærrene i både og læg på, smelt ribsgelen og pensel på tærterne. Pynt med noget grønt og en chokolade snirkel lige inden serveringen Velbekommen.
  18. Kagerne stilles koldt inden servering og hvis de pensles indeni med chokolade. Kan de sagtens stå, i en tætsluttende beholder, 1 dag i køleskabet uden at blive blød.
  19. Oversigt : Lave mørdej - mazarinmasse - vaniljecreme - pisk fløde til skum - kom dej i formen/formene - bage - pensel med chokolade - kom vaniljecreme i - skær jordbær ud og læg på - smelt ribsgelé og pensel på.

Skær jordbær i skiver, og pynt tærten. Og selvfølgelig kan jordbærtærten laves vegansk. Jordbærtærter tager lidt tid, men med lidt forberedelse er det ingen sag (se tips hertil i indlægget). Episode summary, trailer and screencaps; guest stars and main cast list; and more. Jordbærtærte - opskrift på de lækreste små jordbærtærter - glutenfri & sukkerfri.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Jordbærtærter"

Post a Comment