Recipe: Delicious Salat med laks og kartofler

Salat med laks og kartofler. En salat fyldt med nye kartofler, asparges, røget laks, agurk, friske urter og spæde salatblade - så bliver den nærmest ikke mere sommerligt. Denne salat er ganske hurtig at lave, og den fungerer perfekt som en forret, eller som en let frokost. Server den som den er, eller med en skrive groft brød til.

Salat med laks og kartofler Festlig lagdelt salat "Mimosa" med smør og kartofler. Salat "Mimosa" med smør, æbler og kartofler. Denne lagdelte lækker snack forberedt til ferien selv vores mødre og bedstemødre, der anvendes til, uden at det er umuligt at forestille sig en hvilken som helst måltid. You can have Salat med laks og kartofler using 12 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Salat med laks og kartofler

  1. It's 600 g of små nye kartofler.
  2. It's 300 g of grønne bønner.
  3. You need 100 g of cherrytomater.
  4. Prepare 1 of rødløg.
  5. You need 2 of stk hjertesalater.
  6. You need 500 g of varmrøget laks.
  7. It's of Dressing.
  8. Prepare 1/2 of citron.
  9. You need 1 bundt of frisk dild.
  10. You need 1,5 of dl cremefrahis.
  11. You need 2 of tsk dijonsennep.
  12. Prepare of salt og peber.

Knuste kartofler er en super lækker måde at variere sine kartofler lidt på. Mon ikke der er andre end mig der altid ender op med at tilberede De knuste kartofler fungerer som tilbehør til de fleste retter. Denne gang serverede jeg dem til en super lækker lammekrone og der passede de bare super godt til! Smag til med rørsukker og peber.

Salat med laks og kartofler step by step

  1. Skrub kartoflerne og kog dem i letsaltet vand til de er møre. Lad dem afkøle. En rest fra dagen før kan også bruges. Når kartoflerne er kølet af skæres de i mindre stykker..
  2. Nip enderne af bønnerne og halvere dem. Kog dem i 6-8 min og skyl dem kort i iskoldt vand..
  3. Pluk den varmrøget laks i mindre stykker..
  4. Skyl og halvere tomaterne. Rødløget skæres i tynde skiver..
  5. Skyl og tør hjertesalaten. Pluk bladene af og skær de større blade i mindre dele..
  6. Dressing : Pres saften fra citronen og blandes med cremefrahis og dijonsennep. Hak dilden fint og rør det hele sammen. Smag til med salat og peber..

Fordel salaten på tallerkener eller et fad, og top med kartofler, varmrøget laks, æbler og klippet purløg. Sådan laver du salat med nye kartofler. Skrub kartoflerne og kog dem møre i vand med salt. Knæk den træede del af bunden på de grønne asparges og kassér dem. Sanne laver en dejlig salat med squash, nye løg, masser af forskellige krydderurter, blå kartofler og majs.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Salat med laks og kartofler"

Post a Comment