Recipe: Yummy Baconsvøbt svinemørbrad på bund af flødegratinerede grøntsager

Baconsvøbt svinemørbrad på bund af flødegratinerede grøntsager. En lækker svinemørbrad i baconsvøb på bund af grøntsager i flødesovs. Nem ret, der laves i fad. Baconmørbrad med flødegrøntsager er en fantastisk opskrift på baconsvøbt svinemørbrad med grøntsager a la flødekartofler.

Baconsvøbt svinemørbrad på bund af flødegratinerede grøntsager Wok, Spaghetti, Snacks, Aftensmad, Desserter, Quiz. Fabelagtig opskrift på svinemørbrad med fløde og grøntsager, der altsammen tilberedes i ovnen, så det er super nemt. Kom svinemørbraden på panden, når smørret er bruset af. You can cook Baconsvøbt svinemørbrad på bund af flødegratinerede grøntsager using 14 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Baconsvøbt svinemørbrad på bund af flødegratinerede grøntsager

  1. You need 10-12 of mellemstore kartofler, skrællet og i skiver (0,5 cm tykke).
  2. Prepare 3 of gulerødder i skiver på ca. 0,5 cm tykkelse.
  3. You need 1-2 of løg i grove tern.
  4. You need 1-2 of forårsløg eller 1/2 porre i skiver.
  5. You need 2-3 fed of hvidløg i fine tern.
  6. Prepare of Ca. 1 dl hakket persille (også gerne fra frost).
  7. Prepare 2 of tsk. tørret timian.
  8. Prepare 5 of dl piskefløde.
  9. You need 2 of dl vand/grøntsagsvand.
  10. You need of Salt.
  11. You need of Friskkværnet peber.
  12. It's 1 of lille svinemørbrad (ca. 400g).
  13. You need 1 of pk. bacon i skiver - omkring 120g.
  14. It's 1 of tsk. paprika.

Læg mørbraden i et ildfast fad, men lad stegeskyen være i. En nem opskrift til den travle hverdag: En masse sprøde og smagfulde grøntsager på en bund af pandestegt svinekød. Den vil mætte og smage både de store og små i familien. Kødet blev anrettet på en bund af de glaserede grøntsager og fik en klat creme fraiche rørt op med lidt basilikumspesto.

Baconsvøbt svinemørbrad på bund af flødegratinerede grøntsager instructions

  1. Efter rensning af grøntsager tændes ovnen og varmes op til 180 graders varmluft. Smør et stort ovnfast fad - læg grøntsagerne deri med ca. halvdelen af kartofler i bunden, de andre grøntsager (inkl. hvidløg og persille) i midten, hæld fløde og vand over til sidst - og krydr godt med salt og peber..
  2. Sæt fadet i ovnen og lad grøntsagerne bage i 40 min..
  3. Imens renses mørbraden for sølvhinde og fedt, krydres med lidt salt, friskkværnet peber og paprika - og pakkes ind i bacon..
  4. Efter de 40 min. lægges mørbraden oven på grøntsagerne og steger med i ca. 25 min., hvorefter det hele står ca. 10 min. i ovnen og trækker. Mørbraden lægges derefter på et skærebræt og skæres i skiver (de må gerne være 3-4 cm tykke), lægges tilbage i fadet og serveres..
  5. Man kan servere en grøn eller blandet salat til, hvis man ønsker et lidt frisk indslag til retten; men den er også lækker i sig selv..

Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand! Ready to roll… Mørbrad i baconsvøb på bund af flødekartofler med bouillon, forårsløg og peberfrugt. Uhm langtidsstegt svinemørbrad med lækre flødekartofler med forårsløg. Dette er en af husets favoritter. Jeg tænkte jeg ville dele det med Jer, dog.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Baconsvøbt svinemørbrad på bund af flødegratinerede grøntsager"

Post a Comment