Recipe: Appetizing Tomatrisotto med spinat og mozzarella
Tomatrisotto med spinat og mozzarella. Learn how to make Tomato and Mozzarella Risotto. Anchovies are a great way of adding a hit of savoury, umami flavour. Even if you've got nothing in the fridge except lettuce and cucumber, a salty anchovy dressing will give it a lift.
Bruk hermetiske og/eller ferske tomater av god kvalitet, for suppen blir ikke bedre enn kvaliteten på råvarene… fiskefilet fersk gjær fersk ingefær fersk koriander fersk laks fersk laksefilet fersk mozzarella fersk parmesan fersk sei fersk spinat fersk. All Reviews for Risotto with Sun-Dried Tomatoes and Mozzarella. Risottoen har her fått selskap av spinat og frisk basilikum, og servert sammen med kyllingbryst av god kvalitet, som er svøpt med parmaskinke og basilikumblader. You can have Tomatrisotto med spinat og mozzarella using 18 ingredients and 14 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Tomatrisotto med spinat og mozzarella
- It's 1 of rød peberfrugt.
- It's 100 g of cherrytomater.
- You need 1 fed of hvidløg.
- You need 1 of lille rødløg.
- You need 2 of spsk. smør.
- You need 150 g of cherrytomater.
- You need 200 g of risottoris.
- It's 1 of dl hvidvin.
- It's 8 of dl grøntsagsbouillon.
- Prepare 100 g of frisk spinat.
- Prepare 3 of spsk. parmesan.
- It's 3 of spsk. olivenolie.
- You need of salt.
- It's of peber.
- Prepare of Drys:.
- Prepare 100 g of bøffelmozzarella.
- You need 1 bundt of persille.
- It's of parmesan.
Noe å tenke på til helgen, kanskje? Canneloni med spinat og ricotta overhældt med tomatsauce og revet ost inden en tur i ovnen. Canneloni kan både spises som forret TIP: Man kan sagtens erstatte den friske spinat med en tilsvarende mængde frossen spinat. Så skal den blot tøs op og hakkes groft, inden den.
Tomatrisotto med spinat og mozzarella instructions
- Tænd ovnen på grillfunktion..
- Flæk peberfrugten, og fjern kerner og frøstole..
- Læg peberfrugt og 100 g cherrytomater i et fad, og grill det i ovnen i 8-10 minutter, til peberfrugten har fået sorte pletter, og tomaterne er bristet let..
- Hak hvidløg og rødløg fint..
- Smelt smørret i en rummelig gryde, og svits hvidløg og løg heri ved middel varme i 2-3 minutter..
- Hak imens de 150 g cherrytomater fint..
- Tag peberfrugt og cherrytomater ud af ovnen. Flå peberfrugten, og skær den i små terninger. Kom de bagte cherrytomater i en lille skål til servering..
- Kom de friske cherrytomater og peberfrugt i gryden, og rør rundt..
- Skyl risottorisene, og kom dem i gryden. Varm det hele godt igennem, og tilsæt hvidvin. Lad det næsten koge ind..
- Tilsæt bouillonen lidt efter lidt - ca. 1 dl ad gangen op til ca. 7 dl. Rør jævnligt, og lad bouillonen koge næsten ind, inden du tilsætter mere bouillon. Det tager ca. 20 minutter..
- Skyl og slyng spinaten, og hak den groft..
- Tilsæt spinat, parmesan og olivenolie, når risottoen næsten er færdig. Varm igennem, til spinaten netop falder sammen. Smag til med salt og peber og evt. mere bouillon, hvis risottoen er blevet for tyk..
- Bryd mozzarellaen i mindre stykker, og hak persillen..
- Anret risottoen i dybe tallerkener, og pynt med grillede cherrytomater, persille, mozzarella, friskrevet parmesan og et dryp olivenolie. Spis retten rygende varm!.
Vi fylder kyllingefileterne med mozzarella og serverer med spaghetti. Glæd dig til at smække benene op - der er masser af tid til at lave noget andet. Skyl og rens peberfrugt og champignon og skær begge dele i mundrette bidder efter smag. Vend det hele sammen i et ildfast fad med hakkede. Anret tomater og mozzarella på et fad og pynt med basilikum og peber og evt. mere olivenolie og salt.
0 Response to "Recipe: Appetizing Tomatrisotto med spinat og mozzarella"
Post a Comment