Easiest Way to Prepare Delicious Skrubbe stegt i smør
Skrubbe stegt i smør. Helstegt skrubbe med sommergrøntsager og estragon fra programmet Nak & Æd. (©DR). Løg-/fiskesennepssauce: Hæld fiskefond og hvidvinseddike i en gryde, og tilsæt løg skåret i strimler. Smørstegt rødspætte - stegt i smør til vi næsten skammer os.
Skrubbe filet med spinat Opskrift af Chiahealth - Cookpad. Fasanbryst, bagte grøntsager og kartoffel-sellerimos med brunet smør Opskrift af Katrine Klinken - Cookpad. Stegt skrubbe med ærter i persillefløde og peberrod. You can have Skrubbe stegt i smør using 11 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Skrubbe stegt i smør
- Prepare 2 of skrubber.
- You need of Lidt rugmel.
- It's 50-75 g of smør.
- Prepare of Reven skal af citron der ikke er overflade behandlet.
- You need of Lidt frisk timian - kan udelades.
- Prepare of Salt og peber.
- Prepare of Tilbehør.
- It's of Smeltet smør.
- You need of Små kartofler.
- It's of Syltede tyttebær.
- Prepare of Grøn salat.
Stegt skrubbe med remoulade er smagen af dansk sommer og god dansk mad. Nemt at lave og smager herligt. Skrubbe er en fisk i flyndrefamilien. Den ligner på rødspette, men er ikke så flat.
Skrubbe stegt i smør instructions
- Rengør fisk - vend fisken i rugmel..
- Smelt en god klat smør på en tykbundet pande - lad smørret bruse op. Kom fisken på panden altid med den mørke side nedad. Krydr med salt og peber. Steg nogle min - reguler varmen så smørret ikke brænder men steg ved god varme. Vend fisken og tilsæt lidt mere smør. Steg nogle min..
- Anret fisken på tallerken drys med lidt flagesalt, lidt frisk timian, reven citron - kom en skive citron og en ske fuld syltede tyttebær på tallerken - smelt lidt ekstra smør og server i skål ved siden af sammen med små kartofler og en grøn salat..
Her serveres skrubbe med grønnkål, gulrøtter og aroniabær. Fileter skrubben og krydre med salt og pepper. Vend filetene i mel og stek dem gylne i halvt smør og halvt olje. Server fisken ved siden av gulrøtter, aronia og. Stegt flæsk IPA [stɛkt flɛsk] is a dish from Denmark consisting of fried pork belly and generally served with potatoes and a white sauce with chopped parsley (persillesovs).
0 Response to "Easiest Way to Prepare Delicious Skrubbe stegt i smør"
Post a Comment