How to Prepare Tasty Kartoffelpizza med ansjoser og svampe

Kartoffelpizza med ansjoser og svampe. Meatball pizza med aubergine, frisk mozzarella og sprød grønkål til venstre (få opskriften på denne nederst på siden). Pizza med kartoffel, svampe, pesto og artiskokker. Ælt dejen spændstig. Risotto med ærter, svampe og rejer.

Kartoffelpizza med ansjoser og svampe Add a one-line explanation of what this file represents. DescriptionKartoffelpizza og pizza med oksekød, gorgonzola og svampe.jpg. Virkelig dejlig risotto med blandede svampe, hvidvin og masser af parmesan. You can have Kartoffelpizza med ansjoser og svampe using 7 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Kartoffelpizza med ansjoser og svampe

  1. It's of Pizzadej.
  2. Prepare 5 spsk of creme fraiche.
  3. You need 2-3 of mellemstore kartofler skåret meget tyndt.
  4. You need of Rosmarin.
  5. Prepare 9 of champignoner skåret i skiver.
  6. You need 0,5 of mozzarella.
  7. Prepare 0,5 of glas ansjoser (Halv dem evt).

Der er virkelig god smag i den på grund af de umami-rige ingredienser. Steg de resterende svampe i resten af smørret, mens risene simrer. Krydr med salt og peber, og kom dem i risottoen lige inden servering. Se, hvad vi ellers skriver om: Pizza og Hovedret.

Kartoffelpizza med ansjoser og svampe step by step

  1. Tænd ovnen på 200 grader alm ovn..
  2. Smør creme fraiche på pizzabunden.
  3. Fordel kartofler, ansjoser og champignoner på pizzaen..
  4. Smuldr mozzarellaen ud over pizzaen og drys med rosmarin..
  5. Kom pizzaen i ovnen i 10-15 min eller indtil osten er smeltet..

Alletiders pizza - med Oksekød og Cheddar. Polentapizza med pesto, ristede svampe og mozzarella. Det er undervurderet og den bedste pizza, hvis du spørger mig. Her får du en nem og lækker opskrift. Sprød kartoffelpizza med masser af smag fra bl.a. rygeost, kapers og lufttørret okseindelår - og ansjoser, hvis man er til det.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Tasty Kartoffelpizza med ansjoser og svampe"

Post a Comment