Recipe: Tasty Tarteletter med fyld af kylling og asparges

Tarteletter med fyld af kylling og asparges. Tarteletter med kylling og asparges, kan det blive mere dansk? Se her, hvordan du laver fyldet selv. Fra www.madhjaelp.dk - en video-kogebog der med lækre.

Tarteletter med fyld af kylling og asparges Opskriften her er nem at gå til og meget velsmagende. Masser af nemme og lækre opskrifter. Skift den almindelige tarteletskal ud med knasende sprøde tarteletter af filodej og fyld dem med kylling og grønne asparges. You can cook Tarteletter med fyld af kylling og asparges using 7 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Tarteletter med fyld af kylling og asparges

  1. It's 4 of tarteletter.
  2. You need of Et stort godt kyllinge bryst (lidt urter og lidt hvid vin til at dampe I).
  3. Prepare 3-4 of aparges.
  4. You need 1 of god spsk smør.
  5. Prepare 1 of god spsk mel.
  6. It's 1/2 of dl fløde.
  7. You need of Salt peber.

Tarteletter med kylling, kål og kantareller. - Madet Mere. Der er altid plads til en tartelet! Tarteletter med høns i asparges er en favorit til enten forret eller hovedret. Prøv denne lækre og nemme opskrift på klassisk tarteletfyld af Her i opskriften består vores tarteletfyld bl.a. af høns eller kylling.

Tarteletter med fyld af kylling og asparges step by step

  1. Læg kyllinge bryst i en gryde sammen med lidt urter - Jeg havde lidt porre, gulerod, laurbær blad, 4 hele peberkorn - hæld lidt vin og vand ved og lad simre I ca 20 min..
  2. Lav en opbagning af smør og mel tilsæt væde fra kylling så du har en tyk sovs tilsæt fløde og stykker af asparges - hvis hvide så skal se skrælles - gem hovederne varm godt igennem - tilsæt kyllinge bryst i tern..
  3. Giv asparges hoved et opkog..
  4. Varm tarteletter i ovn ved 200 grader I ca 7-10 min - kom den varme stuvning I tarteletterne pynt med varme asparges hoveder!.

Tarteletter betyder "små tærter" - server de skønne tarteletter som både forret og hovedret. Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret. Lækker opskrift på tarteletter med kylling og asparges - få den klassiske opskrift på tarteletter fra Hjemmet her.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Tarteletter med fyld af kylling og asparges"

Post a Comment