Easiest Way to Cook Yummy Gratinerede østers

Gratinerede østers. Det er nytårstid og Uffe laver her gratinerede østers. Загрузка. Gratinerede østers som selv østers-skeptikere vil elske. Morsø havde til arrangementet fået fat i nogle fantastisk flotte Limfjords-østers, som med mine lidt uprøvede østersåbningsfærdigheder var.

Gratinerede østers Enten er man fuldstændig vild med den friske rå smag af hav, eller også får kvalme alene ved tanken om at tygge på den bløde, lidt slimet, klump som gemmer sig i. Er du nybegynder, er gratinerede østers en god start. »Man forbinder ikke østers med Texas, men hvis man er på rejse langs kysten, sidder man og stamper i østersskaller og æder østers, indtil man. Gratinerede østers med knækbrød er en opskrift der giver en lækker fiskeret, som er perfekt til festen. You can have Gratinerede østers using 7 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Gratinerede østers

  1. Prepare 10 of østers.
  2. Prepare 2 of æggeblommer.
  3. Prepare of Citronsaft.
  4. You need of Lidt østerssaft (i stedet for salt).
  5. It's 125 g of smør.
  6. Prepare 50 g of revet gruyere ost.
  7. It's of Lidt paprika til pynt.

Det syrlige rugknækbrød med æbleeddike er perfekt sammen med de friske østers. Hvis du gerne vil have østers til nytår, men ikke vil spise dem rå, giver Uffe her en opskrift på hvordan man laver gratinerede østers. Pass på at innmaten er helt løs, og plukk ut løse deler av skallet. Opskriften er en del af en komplet gæstemiddag med franske fornemmelser.

Gratinerede østers instructions

  1. Åbn østersen, tag den fri af skallen og læg den i en si, væsken drypper ned i en skål (du skal bruge lidt af væsken)..
  2. Smelt smørret i en gryde for sig. Piske æggeblommerne med 1 spsk østersvand og lidt citronsaft (evt over vandbad). Tilsæt det smeltede smør i en tynd stråle, under konstant piskning. Når saucen tykner tages den af varmen og kommes i en kold skål, så den ikke skiller..
  3. Østers kommes tilbage i skallerne. Der hældes i god skefuld sauce over hver østers. Ovenpå lægges lidt revet ost og et lille drys paprika, inden østersne gratineres under grill i ovnen i ganske få minutter. Hold øje med dem og tag dem ud når overfladen er lysebrun. Spis dem straks..

Her får du opskriften på forretten og en praktisk indkøbsliste. Menuen er kreeret af køkkenchef Jacob Jørgsholm, som i fællesskab med vores fantastiske team serverer alt fra vores signatur Beef Wellington til Champagne gratinerede østers og langtidstilberedt. Gratiner østersen. Åpne en østers, ha hollandaise i skjellet, over østerskjøttet. Sett østersen så nær opp til grillen som mulig. Følg godt med - dette går fort.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Yummy Gratinerede østers"

Post a Comment