Recipe: Delicious Hindbærtrøffel (1) til macarons - Rimmers Køkken
Hindbærtrøffel (1) til macarons - Rimmers Køkken. Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer. Fantastisk opskrift på Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken. For mig er det ved at være macarons-sæson igen (september) og måtte derfor lige lave en.
De er ikke svære at lave, men det kræver lidt tålmodighed, og at du følger opskriften nøje. Rimmers Køkken from Hookline on Vimeo. Jeg har alle tilladelserne på plads, men mangler hjul til at komme rundt på markederne med. You can have Hindbærtrøffel (1) til macarons - Rimmers Køkken using 7 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Hindbærtrøffel (1) til macarons - Rimmers Køkken
- Prepare 90 g of hindbær.
- Prepare 10 g of mørk chokolade.
- Prepare 75 g of lys chokolade.
- Prepare 1/2 of stang god vanille.
- You need 15 g of akacie honning.
- Prepare 15 g of blødt smør.
- You need 1 spsk of cognac.
Og NU har jeg så forelsket mig godt og grundigt i en lilla/lyserød Piaggio. Endnu et afsnit af Mia's køkken er nu ude, og idag besluttede jeg mig for at dele min ynglings kage med jer, nemlig MACARONS. Skriv meget gerne hvis i har nogle videoer, som i gerne vil se fra mig af i fremtiden. Ellers må i have en pisse skøn dag!
Hindbærtrøffel (1) til macarons - Rimmers Køkken instructions
- Vej hindbær og honning af i en kasserolle.
- Flæk vanillestangen og skrab kornene ud.
- Hindbær, honning samt vanillestang og -korn bringes langsomt i kog.
- Grydens indhold sigtes. Vi skal ikke bruge hverken vanillestænger eller hindbærkerner.
- Den lyse og den mørke chokolade hakkes fint og kommes i en skål.
- Hindbærpuréen lunes op igen til kogepunktet og blandet i chokoladen lidt ad gangen.
- Brug små runde bevægelser i midten af skålen for at massen skal emulgere. Når den er samlet, lad den køle lidt ned til ca 40°.
- Smørret tilsættes i små bidder lidt efter lidt og rør cognac i.
- Skal trøfle-massen bruges til macarons har den en god konsistens, når den er nedkølet til stuetemperatur (evt lidt koldere). Skal den bruges til fyldte chokolader, skal den som minium køles ned til ca 28°.
Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at finde ægte køkkenkærlighed og sprede den til alle rum i din bolig. Udnyt pladsen i dit køkken optimalt - vores indretning er designet til dit køkken. Se meget mere og bliv inspireret her. Og ikke mindst finder dem igen. Med en god indretning kan du udnytte pladsen i dit køkken optimalt.
0 Response to "Recipe: Delicious Hindbærtrøffel (1) til macarons - Rimmers Køkken"
Post a Comment