Recipe: Delicious Hakkebøf med hvidløg, rosmarin og stegte løg, grillet ost ovenpå

Hakkebøf med hvidløg, rosmarin og stegte løg, grillet ost ovenpå. Krydret hakkebøf med bearnaise og stegte kartofler. Se hvordan man laver hakkebøffer i ovn, fad, og på grill. Derefter brunes et finthakket løg og to finthakkede fed hvidløg i lidt smør på panden.

Hakkebøf med hvidløg, rosmarin og stegte løg, grillet ost ovenpå På en halv time kan du sikre dig et velsmagende aftenmåltid til dine gæster. (©DR). God mad på grillen og speciel øl. Hakkebøf,hvidløgs marineret koteletter, kartofler, gulerødder med timian og bønner med hvidløg og en kold øl 🤘😎. You can have Hakkebøf med hvidløg, rosmarin og stegte løg, grillet ost ovenpå using 15 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Hakkebøf med hvidløg, rosmarin og stegte løg, grillet ost ovenpå

  1. It's 200 g of hakket oksekød, økologisk med 12 % fedt.
  2. It's 6 of skalotteløg.
  3. You need of Lidt hvedemel.
  4. It's of Salt og peber.
  5. You need 10 g of smør.
  6. Prepare 1 of dl olivenolie.
  7. It's 3 of grene rosmarin.
  8. Prepare 4 fed of hvidløg.
  9. It's of Salt og peber.
  10. You need 10 g of smør.
  11. Prepare 1 of dl olivenolie.
  12. Prepare of Høvlet peberrod.
  13. Prepare 2 of skiver comteost.
  14. You need 1/2 of baguette.
  15. Prepare of Evt lidt ristede kartofler.

Skru ned for varmen og tilsæt kylling, løg, rødløg, æble og hvidløg. Tilsæt ananas og rør retten rundt. Pres hvidløget og bland det med kartoflerne. Krydr med salt, peber og muskatnød.

Hakkebøf med hvidløg, rosmarin og stegte løg, grillet ost ovenpå instructions

  1. Skær skalotteløgene i tynde skiver og drys dem med mel, salt og peber. Steg dem langsomt i fedtstoffet til de er sprøde og gyldne. Lad dem dryppe af på køkkenrulle. Form 2 bøffer og krydre dem med salt og peber og lad dem hvile på spækbrættet. Varm en pande op med smør og olie og steg rosmarin og hvidløg til det branker og skru så helt ned og lad fedtstoffet tage smag..
  2. Steg evt lidt kartofler i fedtstoffet fra løgene og lad også dem dryppe af på køkkenrulle. Når bøfferne har trukket 45 minutter varmes panden med hvidløg og rosmarin og bøfferne steges 1 1/2 minut på hver side og tages af panden..
  3. Anret hver bøf på en tallerken og kom osten ovenpå bøffen og gratiner med en gasbrænder og lad der gå ild i rosmarinen. Bøffen er lagt på et stykke overskåret baguette. Det andet stykke baguette pyntes med de stegte løg samt peberroden..

Hæld fløde over og drys med revet ost. En rigtig lækkerbisken - også for øjnene. Vores ultimative burger med hakkebøf, spidskål og grillet grønt overlader intet til fantasien. Den populære klassiker er i denne version garneret med skiver af cremet ost og frisk spidskål og serveres med forskellige grillede grøntsager som tilbehør. Press det resterende hvidløg og bland det med olivenolie, rosmarin, salt og peber.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Hakkebøf med hvidløg, rosmarin og stegte løg, grillet ost ovenpå"

Post a Comment