How to Prepare Perfect Græske frikadeller i tomatsovs

Græske frikadeller i tomatsovs. Læs mere om denne opskrift her. Tomatsovs Bland de hakkede tomater, det finhakkede løg, oksebouillon, oregano, hakket basilikum og balsamico vineddike sammen i en skål, rør rundt og hæld det over frikadellerne. Välj vilken samling du vill spara "Mustiga frikadeller i tomatsås" till.

Græske frikadeller i tomatsovs Find mere inspiration og udforsk min madunivers påwww.shrimp.dk. Vores græske buffet er autentisk græsk og ideel som festmad. Patates: Ovnstegte græske kartofler med frisk timian. You can have Græske frikadeller i tomatsovs using 16 ingredients and 11 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Græske frikadeller i tomatsovs

  1. You need 750 g of hakket lammekød fra lammebov.
  2. It's 2 of æg.
  3. You need 1 of dl smuldret brødkrumme.
  4. Prepare 3 of små skalotteløg.
  5. It's 1 spsk of hakket bredbladet persille.
  6. You need 1 spsk of hakket mynte.
  7. It's 1 fed of knust hvidløg.
  8. Prepare 1/2 of tsk stødt kanel.
  9. Prepare 3-4 spsk of hvidvin eller cider.
  10. Prepare of Salt og peber.
  11. It's 2 of jalapenochili.
  12. It's of Olivenolie til stegning.
  13. Prepare of Tilbehør:.
  14. It's of Tomatsovs, se tidligere opskrift.
  15. It's of Kogte aspargeskartofler.
  16. Prepare of Evt en salat.

Lækre græske frikadeller med oksekød, feta og soltørrede tomater. Dejlige græske frikadeller, der tilberedes i ovnen og derfor er utroligt tidsbesparende. De bløde stykker feta, de soltørrede tomater og hvidløget giver frikadellerne en autentisk smag af græsk mad. Frikadeller er en traditionel dansk ret, som de fleste kender til.

Græske frikadeller i tomatsovs instructions

  1. Fjern alle sener og fedt fra lammebovstykket..
  2. Skær lammekødet i tern og kasser fedt og sener..
  3. Hak kødet 2 gange i kødhakkeren..
  4. Læg ingredienserne til farsen frem..
  5. Hak hvidløg, persille og mynte fint i en hakler. Eller med en kniv. Skær jalapenochili i små tern. Hak løgene fint..
  6. Rør farsen godt sammen med resten af ingredienserne til en homogen fars og sæt den i køleskabet et par timer. Den skal være rimelig fast i konsistensen..
  7. Form nu farsen til små frikadeller/kødboller. Steg dem i olivenolie ved høj varme i starten så de danner en sprød skorpe..
  8. Efter 5 minutter vendes de og steger vider i 5 minutter på den anden side..
  9. Lægges i et ovnfast fad og sættes i ovnen ved 100 grader mens tomatsovsen varmes..
  10. Serveres med kartofler, tomatsovsen og evt. lidt salat efter smag. Jeg havde stegt nogle padrons som vi fik til..
  11. Velbekomme og god fornøjelse!.

Frikadeller are Danish meatballs, made with veal and pork, and shaped into slightly flattened ovals. This recipe comes straight from the old country. Græske frikadeller, eller Keftedes som de hedder på græsk, er voldsom populære i Grækenland, især når de serveres med Tzatziki. Når det er sagt, så er det ikke en ret som findes på mange menukort i Grækenland - det serveres hovedsageligt for venner og familie hjemme i privaten. Græske frikadeller med soltørret tomat, rødbede tzatziki og dild kartofler.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Perfect Græske frikadeller i tomatsovs"

Post a Comment