How to Prepare Appetizing Coq au Vin Riesling
Coq au Vin Riesling.
You can have Coq au Vin Riesling using 13 ingredients and 2 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Coq au Vin Riesling
- You need 1 of øko kylling (eller anden fjerkræ der har haft en ordentlig opvækst).
- It's 4 of skalotteløg pillet & skåret i grove tern.
- It's 1/2 fed of hvidløg groft hakket.
- You need 2 of rosmarin stænger.
- It's 1 of knytnæve timian grene.
- You need 200 gram of champignon skåret i kvarte.
- You need 200 gram of bacon i tern.
- Prepare 1/2 flaske of riesling.
- Prepare 1/2 liter of piske fløde.
- You need 1/2 liter of hønsefond (eller terning / fond du chef).
- You need 10 of laurbærblade.
- Prepare 1/2 bundt of frisk estragon - fintskåret.
- You need of evt. maizena.
Coq au Vin Riesling step by step
- Kom kylling - bacon - løg - hvidløg - krydderier, fond - riesling i en gryde og kog det i ca. 45 min. / alternativ kom det i en bradpande og bag det i ovnen ca. 45/60 min ved 190 grader. hæld stegeskyen fra og tilsæt piskefløden, steg champignon på en pande med lidt olivenolie, tilsæt salt & peber - hvis sauce er for tynd kan den jævnes med lidt maizena.....,-) pynt evt. med lidt frisk brøndkarse.... Og drys med frisk estragon. serveres med brød - kartofler - spätzler eller lign..
- .
0 Response to "How to Prepare Appetizing Coq au Vin Riesling"
Post a Comment