How to Prepare Appetizing Coq au Vin Riesling

Coq au Vin Riesling.

Coq au Vin Riesling You can have Coq au Vin Riesling using 13 ingredients and 2 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Coq au Vin Riesling

  1. You need 1 of øko kylling (eller anden fjerkræ der har haft en ordentlig opvækst).
  2. It's 4 of skalotteløg pillet & skåret i grove tern.
  3. It's 1/2 fed of hvidløg groft hakket.
  4. You need 2 of rosmarin stænger.
  5. It's 1 of knytnæve timian grene.
  6. You need 200 gram of champignon skåret i kvarte.
  7. You need 200 gram of bacon i tern.
  8. Prepare 1/2 flaske of riesling.
  9. Prepare 1/2 liter of piske fløde.
  10. You need 1/2 liter of hønsefond (eller terning / fond du chef).
  11. You need 10 of laurbærblade.
  12. Prepare 1/2 bundt of frisk estragon - fintskåret.
  13. You need of evt. maizena.

Coq au Vin Riesling step by step

  1. Kom kylling - bacon - løg - hvidløg - krydderier, fond - riesling i en gryde og kog det i ca. 45 min. / alternativ kom det i en bradpande og bag det i ovnen ca. 45/60 min ved 190 grader. hæld stegeskyen fra og tilsæt piskefløden, steg champignon på en pande med lidt olivenolie, tilsæt salt & peber - hvis sauce er for tynd kan den jævnes med lidt maizena.....,-) pynt evt. med lidt frisk brøndkarse.... Og drys med frisk estragon. serveres med brød - kartofler - spätzler eller lign..
  2. .

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Appetizing Coq au Vin Riesling"

Post a Comment