How to Make Delicious Presset appelsinsaftis på pind med chokolade og hakket chokolade/ lakridschrunch

Presset appelsinsaftis på pind med chokolade og hakket chokolade/ lakridschrunch. Sund konfekt - lækre konfektkugler med chokolade! Disse knasende kugler med nødder og rugbrød er et sundt og velsmagende alternativ til den klassiske Rabarber er indbegrebet af dansk sommer. Den her lækre rabarberkage er lavet på mandelmel og hakket hvid chokolade, hvilket giver en.

Presset appelsinsaftis på pind med chokolade og hakket chokolade/ lakridschrunch Vi skal fejre dagen med denne nemme og lækre opskrift. Presset appelsinsaftis på pind med chokolade og hakket chokolade/ lakridschrunch Opskrift af Ulla Schou - Cookpad. Mandler med chokolade og havsalt er jo verdens bedste kombination, Brug dem som sundt fredagsslik. · Opskrift på hjemmelavet Daim chokolade. You can have Presset appelsinsaftis på pind med chokolade og hakket chokolade/ lakridschrunch using 4 ingredients and 11 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Presset appelsinsaftis på pind med chokolade og hakket chokolade/ lakridschrunch

  1. Prepare 1/2 of L presset appelsinsaft.
  2. Prepare 75 g of god chokolade.
  3. You need of Crunch af 20 g god chokolade og lakridspulver.
  4. You need of Forme til ispinde.

Den der skønne chokolade med karamelknas. Brug den til Daim islagkage eller spis den som den er. Melet og bagepulveret sigtes ned i en skål og sukkeret røres i. Slå ægget ud i en separat skål og pisk det sammen med vanille, mælk og smeltet smør.

Presset appelsinsaftis på pind med chokolade og hakket chokolade/ lakridschrunch instructions

  1. Pres 1 1/2 kg økologiske appelsiner i en appelsin/citronpresser..
  2. Der blev ialt 7dl saft..
  3. Fyld ispindeformene op med appelsinsaft..
  4. Læg lågene på og kom dem i fryseren i minimum 12 timer gerne mere så de er godt fronsne..
  5. Næste dag smeltes chokoladen..
  6. Chrunchen laves ved at hakke chokoladen groft og bland op med lakridspulveret..
  7. Tag ispindene ud af formene. Hold dem meget kolde..
  8. Hæld nu lidt smeltet chokolade og chrunch på ispindene og sæt straks i fryseren igen..
  9. Tag ispindene op af fryseren igen og kom ligeledes smeltet chokolade og chrunch på den anden side og put dem i fryseren straks igen..
  10. Når du får lyst til en frisk og fyldig ispind tager du den bare op af fryseren. Den kan spises med det samme og er meget læskende her i varmen..
  11. Velbekomme og god fornøjelse..

Pynt: pynt med lidt flager af hvid chokolade. Varm mælken i Aeroccino, til du får fint nuanceret skum, og tilsæt den flydende hvide chokolade. Smagfuld opskrift på kold bærsuppe med en skefuld fløde og hakket chokolade. Afkøl suppen og server med let pisket. Fyld formen med den tempererede chokolade og bank formen let, så eventuelle luftbobler kommer ud.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Delicious Presset appelsinsaftis på pind med chokolade og hakket chokolade/ lakridschrunch"

Post a Comment