Easiest Way to Prepare Perfect Rodfrugtblinis med stenbiderrogn og creme fraiche !
Rodfrugtblinis med stenbiderrogn og creme fraiche !.
You can have Rodfrugtblinis med stenbiderrogn og creme fraiche ! using 11 ingredients and 15 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Rodfrugtblinis med stenbiderrogn og creme fraiche !
- Prepare 3 of kartofler.
- It's 3 of jordskokker.
- Prepare of Tilsvarende mængde af knoldselleri.
- Prepare of Lidt valnøddekerner.
- Prepare 25 g of smør.
- Prepare 1 of lille æg.
- You need of Salt, peber og knust koriander.
- You need 1 of dl creme fraiche.
- Prepare of Lidt dild.
- You need of Stenbiderrogn.
- Prepare of Salt efter smag til rognen.
Rodfrugtblinis med stenbiderrogn og creme fraiche ! step by step
- Skær stenbideren op og kom rognen op i en skål, hæld koldt vand ved og pisk forsigtigt så hinderne sætter sig på piskeriset, så de kan fjernes helt. Salt rognen efter smag og stil den på køl mens du laver rodfrugtblinis..
- En kvabso ser sådan ud!.
- Så er den skåret op og nu skal rognen tages ud, resten kasseres eller kan koges til fond..
- Læg rognen i et stort fad..
- Skræld rodfrugterne og læg dem på et spækbræt sammen med valnøddekernerne..
- Skær dem i stykker så de kan komme ned i juliennemøllen..
- Saml møllen og kør frugterne igennem..
- Bland det godt og kom de hakkede valnøddekerner i sammen med krydderier og 1 æg..
- Smelt smørret og bland det meste i rodfrugtdejen..
- Varm en blinispande op med smør i hullerne..
- Tilsæt mosen og glat blinis lidt ud med en paletkniv..
- Vend blinis om på den anden side og steg dem til de er gyldne..
- Fortsæt til du har brugt resten af dejen op og hold dem varme i ovnen..
- Server 2 stykker pr. person på en tallerken og læg rogn, creme fraiche på og drys med dild og lidt peber. En lille fin forret!.
- Velbekomme og god fornøjelse..
0 Response to "Easiest Way to Prepare Perfect Rodfrugtblinis med stenbiderrogn og creme fraiche !"
Post a Comment