Recipe: Yummy Hindbærtrøffel (2) til fyldt chokolade og macarons - Rimmers Køkken

Hindbærtrøffel (2) til fyldt chokolade og macarons - Rimmers Køkken. Se flere idéer til Chokolade, Dessert, Mad. Brownie med saltkaramel og mælkechokolade ganache med hasselnød (Anne au Chocolat). Brownie Opskrifter, Kageopskrifter, Snack Opskrifter, Dessertopskrifter, Snacks, Dessertbrød, Julebrownies, Mad, Køkken.

Hindbærtrøffel (2) til fyldt chokolade og macarons - Rimmers Køkken Chokolade og appelsin er som skabt til hinanden og samtidig juleagtig. Her få du opskriften på små orangestænger, der smager fantastisk. Fyldt chokolade med kaffe og whisky. You can have Hindbærtrøffel (2) til fyldt chokolade og macarons - Rimmers Køkken using 5 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Hindbærtrøffel (2) til fyldt chokolade og macarons - Rimmers Køkken

  1. Prepare 120 g of lys chokolade, eller 50/50 lys og mørk.
  2. You need 90 g of hindbær, frosne.
  3. It's 3 spsk of citronsaft.
  4. It's 30 g of piskefløde.
  5. You need 10 g of smør.

Hjemmelavede chokolader er prikken over i'et på kaffebordet. Chokolade, konfekt, fyldt, karamel, december, jul. Find denne og andre pins på Kager via Mette Fyldte chokolader med hindbærtrøffel. Mørk chokolade og hindbær er et velkendt, men virkelig Denne kombination er meget lækker og kan holde sig på køl i et par dage uden at blive tør og kedelig.

Hindbærtrøffel (2) til fyldt chokolade og macarons - Rimmers Køkken step by step

  1. Hak chokoladen fint.
  2. Kog hindbær op med lidt citronsaft og passér gennem en sigte. Mål 50 g af.
  3. Kog hindbærpuré og fløde op og hæld over chokoladen. Rør indtil trøflen har samlet sig (emulgeret) og er blank og glat. - Brug evt din stavblender, er chokoladen ikke helt smeltet.
  4. Lad den køle lidt af og tilsæt nu smørret i små klatter og rør igennem.
  5. Stil køligt (ikke køleskab) indtil trøflen er max 28 grader (chokolade) og brug den nu til de forberedte chokoladeforme eller bagte macaronsskaller.

Fantastisk opskrift på Baileys trøffel til fyldt chokolade eller macarons- Rimmers Køkken. Jeg har været på kursus i chokolade på konditorskolen i Ringsted, og synes lige jeg ville dele et par opskrifter med jer. Et godt tip, som jeg fik med mig ift at fylde chokoladeskaller er, at et fyld max. Chokoladetemperering kræver, at man holder tungen lige i munden. Men det er alt arbejdet værd (og lidt til), når du sætter tænderne en hjemmelavet fyldt chokolade med fudge.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Hindbærtrøffel (2) til fyldt chokolade og macarons - Rimmers Køkken"

Post a Comment