Recipe: Yummy Havørred med gulerodsskræller og hollandaise sauce

Havørred med gulerodsskræller og hollandaise sauce. Fantastisk opskrift på Havørred med gulerodsskræller og hollandaise sauce. Er man heldig at kende en lystfisker, så er det en dejlig spise. Gulerodsskræller er så fine i farven sammen og sammen med laks og uægte nem hollandaise så bliver det ikke meget bedre. www.chiahealth.

Havørred med gulerodsskræller og hollandaise sauce Conquer classic Hollandaise sauce with this recipe. Vigorously whisk the egg yolks and lemon juice together in a stainless steel bowl and until the mixture. Hollandaise is a velvety, irresistible sauce that dresses up vegetables or poached salmon. You can cook Havørred med gulerodsskræller og hollandaise sauce using 12 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Havørred med gulerodsskræller og hollandaise sauce

  1. You need 1 of havørred ca. 2 kg.
  2. You need of persille/dild.
  3. Prepare 1 of citron.
  4. Prepare of smør.
  5. It's of salt.
  6. Prepare of peber.
  7. Prepare 125 g of smør.
  8. Prepare 2,5 of dl fløde.
  9. It's 3 of æggeblommer.
  10. You need 1 of citron.
  11. Prepare 5-6 of gulerødder.
  12. Prepare of smør.

A velvety, irresistible sauce to dress up vegetables or poached salmon. The traditional recipe uses undercooked eggs, but our updated version cooks them long enough to make them safe to eat. Mit ► Portionsrechner ► Kochbuch ► Video-Tipps! Die echte holländische Soße (in der französischen Küche Sauce hollandaise genannt) ist wohl die vielseitigste klassische Soße überhaupt.

Havørred med gulerodsskræller og hollandaise sauce step by step

  1. Et par timer før fisken skal tilberedes - så gnid den i et par tsk fint salt og pak den tæt ind i husholdningsfilm. Min fisk bliver tilberedt på grill - indirekte varme. Når tiden er til at fisken skal på grillen - tørres den godt af - fyldes med persille og/eller dild - jeg havde persille og en stor dildkrone. Den lægges på folie og citronskiver og nogle gode klatter smør kommer på og den krydres med peber og lidt salt. pakkes godt ind. 2 kg fisk skal stege ca. 40 min ved 180 grader..
  2. Gulerødder skrælles - og det fortsætter du med - du kan ikke skrælle hele guleroden det der bliver i overskud kan du bruge som snack eller i en salat. - Du laver en stor skål skræller - kom dem i iskoldt vand - 1/2 - 1 time - hælp al vand af - du har du de fineste skræller - som du lige før servering steger i godt med smør i et par minutter - lidt salt og peber - det smager så godt..
  3. Hollandaisesaucen som er nem og ikke kan gå galt, tilbereder du ved at komme, fløde, smør og ægge blomme i en gryde varm op til den er lige før kogepunkt - smag til med salt og peber og saft af ca. en citron.
  4. Anret fisken - server med gulerødder, nye små kartofler og saucen.(min mor ville sige - du mangler spinat - hun havde noget med farver) - så skal der være mere tilbehør så er det spinat!!!!! Husk at rester af fisken smager godt i en salat eller i en gratin..

Rich, lemony Hollandaise sauce is great, but what if you need just a little bit? Use this small-batch sauce recipe for one or two people and enjoy. Hollandaise is a fantastic sauce for asparagus, eggs Benedict, and many other dishes. Yet, a typical recipe makes too much for one of two people and. Her krydret med salt, peber og basilikum.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Havørred med gulerodsskræller og hollandaise sauce"

Post a Comment