Recipe: Yummy Pighvarrogn og slethvarrogn stegt i ovn med smør og citron
Pighvarrogn og slethvarrogn stegt i ovn med smør og citron. Tryk ud med fingrene eller en gaffel. Drys med salt og peber, og placer en skive citron på hvert stykke kylling. Når laksen er stegt halvt igennem vendes den og steges kort.
Skindet smøres med blandingen, og resten af blandingen presses ned i hullerne og ned langs benet. Dernæst stikkes pancettaen ned i hullerne. Hvis du er helsepersonell og er smittevernansvarlig i din virksomhet, kan du ringe Smittevernvakta. You can cook Pighvarrogn og slethvarrogn stegt i ovn med smør og citron using 8 ingredients and 2 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Pighvarrogn og slethvarrogn stegt i ovn med smør og citron
- It's 1 of pighvarrogn.
- You need 1 of slethvarrogn.
- Prepare 4 of skiver citron.
- You need 20 g of smør.
- It's of Salt og peber.
- Prepare of Tilbehør:.
- Prepare of Dampede grønne asparges.
- It's of Flødesovs.
Ved spørsmål om du kan gå på jobb, ta kontakt med smittevernansvarlig i egen virksomhet. Vi minner om at private henvendelser, også fra helsepersonell, rettes til fastlege eller legevakt. Bland med flormelis, salt og æg og saml det hele forsigtigt. Beklæd skålen med film eller et låg og sæt på køl Smør tærteform.
Pighvarrogn og slethvarrogn stegt i ovn med smør og citron instructions
- Læg rognene i et ovnfast fad, kom salt og peber på samt smør og citron og kom det i ovnen ved 200 grader og lad det stege til det er fast i konsistensen, ca 15 minutter. Imens damper du asparges i en pande ca 3 minutter. Tag op og læg på et fad..
- Når rognen er færdig tages den op og holdes varm mens du laver sovsen ved at hælde lidt aspargesvand og fløde i fadet og røre det sammen med skyen og derefter hælde det i en lille gryde og koge det sammen. Server retten på en varm tallerken..
Put mørdejen i tærteformen, sørg for at dejen går fint til kanterne og skær Brænd med en gasbrænder eller i ovnen på grillfunktion, og voila: du har den lækreste citrontærte. Til mørdeien smuldres smøret inn i melet sammen med melis, vaniljesukker og salt. Tilsett egget og samle deigen raskt - det skal ikke knas. Ta kaken ut og dekorer den med marengsmassen. Sett den tilbake i ovnen under grillen til marengsen er lett brun.
0 Response to "Recipe: Yummy Pighvarrogn og slethvarrogn stegt i ovn med smør og citron"
Post a Comment