Recipe: Delicious Bjørnebrød

Bjørnebrød. Bjørnebrød og borwnies som aldri frys! Endvidere: æg eller mælk til pensling rosiner. Endvidere: æg eller mælk til pensling rosiner.

Bjørnebrød Fra køkkenet serveres Bjørnebrød med honning, dukkemadder, frugt på pind og dukkehuspandekager. Boller med parmesan og oregano (forfatter:Anja). Osteboller, der er krydrede med oregano er gode til en kop te eller varm suppe. You can have Bjørnebrød using 14 ingredients and 17 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Bjørnebrød

  1. Prepare of Grunddej.
  2. You need 375 of gr Mel.
  3. Prepare 1 spsk of Honning.
  4. You need 7 of gr Tørgær.
  5. You need 1/2 of tsk Salt.
  6. It's 250 of gr Mælk.
  7. Prepare 20 of gr Blødt Smør.
  8. Prepare of Til den lysebrune dej (Kop 1).
  9. It's 10 of gr Kakao.
  10. It's 10 of gr mælk.
  11. It's of Til den mørke dej (Kop 2).
  12. You need 5 of gr kakao (Måske lidt mere).
  13. You need 5 of gr mælk.
  14. You need of Franskbrødsform 22cm - kom bagepapir i.

Om vinteren spiser de to ofte havregrøt til frokost, og nøtter, frukt, kokesjokolade, supper, energibar og hjemmebakte brownies og bjørnebrød. Det kjem jo nett an på typetur ein skal, men bjørnebrød, nøtter, sjokolade, marsipan og the on the go. Andreas Myhrvold lager omelett på bål Du trenger javascript for å se video.

Bjørnebrød step by step

  1. Sådan gør du Tænd ovnen og stil den på 200gr. Start med at blande kakao og mælk, i kop 1 og 2 til den lyse og mørke dej.
  2. Gæren kommes i melet tilsæt mælk - honning - salt. Æltes sammen til dejen er samlet.
  3. Tilsæt smørret og ælt videre til dejen er blank og smidig ca 10-15 min. Lad dejen hvile i 15 min.
  4. Tag så 320 gr dej fra, læg det over i en skål, dæk godt til med film - stil det til side.
  5. Nu blander du kop 1, i den resterende dejen. Ælt den godt igennem, så har du den lyse dej.
  6. Tag 205 gr fra, af den lyse dej og læg den i en skål, dæk godt til med film stil også den til side.
  7. For at få den mørkebrune dej. Tilsættes kop 2, i resten af dejen. Ælt det godt sammen. Dejen skal bliver noget mørkere end den lysebrune, ellers æltes der lidt mere kakaopulver godt ind i dejen. Læg nu den over i en skål, dæk godt til med film og stil den til side.
  8. Alle 3 deje hviler i 15 min.
  9. Del de tre farver dej op i mindre portioner: Til 2 store pølser : Grunddej 2 stk a 55gr Lysebrun 2 stk a 36gr Mørkebrun 2 stk a 38gr Til 5 små pølser : Grunddej 5 stk a 40gr Lysebrun 5 stk a 25gr Mørkebrun 5 stk a 23gr.
  10. Alle deje trilles til en pølse på 15cm. Derefter skal du bruge en af hver farve, som lægges ind i hinanden : Punkt 1 : Grunddejen og den mørkebrune rulles ca 5cm bred og stadig 15cm lange Den lysebrune pølse lægges på den mørkebrune og luk sammen (Kig på billede 1-2-3-4), læg nu den over på grunddejen og luk sammen (Kig på billede 5-6-7-8-9) Sådan gør du, til du har lavet 7 pølser ialt.
  11. Nu har du 7 pølser af 15cm, rul så ganske forsigtigt de små pølserne ud i formens længde minus 2cm, altså 20cm.
  12. De 2 store pølser trilles 10cm længere end de små (30cm). De 10cm skæres af igen og sættes sammen til 1, nu har du 3 lige store pølser. (Det gøres fordi man ikke skal veje og rulle så mange stykker. Da dejen bliver meget tynd, når den rulles flad.
  13. Læg først de 3 store pølser i bunden af formen, så 2 små ovenpå ved samlingerne og de sidste 3 øverst.
  14. Lad brødet hæve ca 45 min el til dobbelt størrelse. Sættes ind i den forvarmet ovnen, lidt under midten og bag brødet ved 180 gr i ca 35 - 40 min, eller til brødet har fået en flot gylden farve.
  15. Når det færdigbagt, pensler du med flyende becel. Det bliver så flot blank. Køl brødet lidt af på en rist, inden det tages ud af formen.
  16. Tips og trick 1. Læs ALTID opskriften godt igennem, gerne flere gange, inden du starter 2. Kig gerne billeder, hvis det er i opskriften. Det giver sommetider mere mening. (Ihvertfald for mig) 3. Sørg hele tiden for, at den dej du ikke arbejder med er tildækket 4. Tjek at du har alt hvad du skal bruge 5. Tag alle ingredienser frem i god tid, så det har samme temperatur 6. Ved koldhævede deje, tages tingene bare direkte fra køleskabet, nogle sætter endda melet i køleskab.
  17. 7. En opskrift er vejledende, derfor kom aldrig alt melet i på engang, med mindre det står der 8. Sæt altid temperaturen 20 gr højere, inden du sætter brødet ind, da temperaturen daler når du åbner ovnlågen 9. Hold altid øje med dit brød, da ovne bager forskelligt. Jeg skal f.eks altid have en ekstra plade, under den plade jeg bager på. Da mit brød ellers vil brænde på. Men prøv dig frem, øvelse gør mester.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Bjørnebrød"

Post a Comment