Recipe: Perfect Stegt laks med laksefars

Stegt laks med laksefars. Laks er en favorit for mange, for det er sundt og nemt at lave. Læg laksefileterne i et smurt ildfast fad. Skær citronen i skiver og læg dem på laksestykkerne.

Stegt laks med laksefars Så hvad skulle der være ikke at kunne lide ved den ret? Grillet laks med avocadosalat - nem hverdagsmad med fisk. Laks er sundt og hurtigt at lave når aftensmaden skal være nem. You can cook Stegt laks med laksefars using 10 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Stegt laks med laksefars

  1. You need 4 of laksekoteletter.
  2. You need 1/2 of dl fløde.
  3. Prepare 1 of æg.
  4. It's of Muskatnød kan udelades.
  5. You need of Salt og peber.
  6. It's 3-4 of nye danske kartofler ikke for små.
  7. It's of Lidt smør og olivenolie.
  8. It's of Hvide asparges kan udelades /spinat vil også være godt tilbehør.
  9. You need of Dild.
  10. You need of Hummersauce (der ligger en opskrift på min profil).

Steg den med krydderier og server med frisk avocadosalat. Laks med hollandaisesauce og små nye kartofler er en ægte fiskeklassiker og særlig lækker på terrassen om sommeren. Men den smager altså også fantastisk om vinteren, når man længes efter solen! Du kan helt selv vælge, om du vil købe hollandaisen færdig eller lave den fra bunden efter.

Stegt laks med laksefars instructions

  1. Skær 4 lakse koteletter den tykke side - gem - resten af laksekødet ca 400 g skæres i små tern - i foodprocessoren med æg fløde salt og peber og evt lidt muskatnød - kør pulse så du har en jævn fars der ikke er for fin.
  2. Vask og skrab kartofler - skær i tynde skiver evt på mandolin jern (ender kan steges med som ekstra).
  3. Læg lidt fars på hver laksestykke og læg kartofler taglagt - der skal ikke bruges meget fars resten kan steges som frikadeller.
  4. Smelt smør sammen med olie på en pande læg laksestykkerne med kartoffelsiden nedad steg i 3-4 min ved god varme - læg evt lidt ekstra kartoffel på panden.
  5. Vend med en paletkniv og steg på skindsiden ved god varme 2-3 min - du kan nu vælge at stege færdig i ovnen ca 12 min ved 180 grader kan din pande ikke gå i ovnen så læg låg på og skru ned steg ca 10-15 min mærk efter 10 om fisken er klar den må ikke blive tør.
  6. De hvide asparges skrælles og koges i let saltet vand ca 4-8 min alt efter tykkelse.
  7. Varm saucen - anret pynt med hakket dild.

Hæld hollandaicesaucen rundt om og pynt med citron. Læg et stykke bagepapir over og sæt en sandkageform med lidt vand i ovenpå som pres. LAKS is now more than ever on the pulse of time. Since the company was founded, LAKS designs and produces new high-tech watches, art, fragrance and fashion watches as well as tailor-made solutions. Stegt laks med spidskål, gulerod og squash i cremet flødesovs.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Stegt laks med laksefars"

Post a Comment