Recipe: Delicious Gammeldags oksesteg i stegeso

Gammeldags oksesteg i stegeso. Her ser du en gammeldags oksesteg, der er skåret ud i skiver og klar til servering. Oksesteg kan tilberedes i stegeso, i ovn eller som grydestegt. Skyen koges op som en god sovs til stegen.

Gammeldags oksesteg i stegeso Min stegeso er desuden glaseret, på den måde slipper jeg for at sætte den i vandbad inden brug. Oksesteg i stegeso - Simremad så det synger. Opskrift på gammeldags oksesteg med brun sovs. You can cook Gammeldags oksesteg i stegeso using 12 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Gammeldags oksesteg i stegeso

  1. It's 1 of gammeldags oksesteg i net.
  2. Prepare 3 of porrer.
  3. It's 4 of gulerødder.
  4. Prepare 4-5 of løg.
  5. It's 1/2 of spidskål.
  6. It's 300 g of svampe.
  7. It's 4-5 fed of hvidløg.
  8. Prepare 1 of ds. cherry tomater / hakkede tomater.
  9. You need 1 of l oksefond.
  10. It's 1 of tsk. tørret rosmarin.
  11. Prepare 1 of tsk. tørret timian.
  12. You need of salt og peber.

Opskriften giver dig en virkelig mør steg og en særdeles lækker sovs til stegen. Ved at lave en gammeldags oksesteg i stegeso i ovnen, får du et virkelig mørt og lækkert stykke kød. Her er oksestegen lavet af et stykke oksetykkam. En gammeldags oksesteg bliver rigtig lækker og mør i stegesoen.

Gammeldags oksesteg i stegeso step by step

  1. Porrer renses og skæres i skiver, gulerødder skrælles og skæres i tern, og svampe renses og skæres i grove stykker..
  2. Spidskål snittes groft, løg og hvidløg hakkes.
  3. Nettet fjernes og kødet krydres med salt og peber, brunes på alle sider i en pande..
  4. Løg og hvidløg svitses på panden..
  5. Svampe steges på en tør pande så det meste af væden forsvinder..
  6. Læg porrer, gulerødder, spidskål, svampe, cherry tomater og 2/3 af løg/hvidløgs blandingen i stegesoen. Drys det meste af rosmarin og timian over (gem lidt til kødet).
  7. Kødet lægges i stegesoen og resten af løg/hvidløgs blandingen fordeles oven på kødet. Drys med lidt rosmarin og timian. Oksefond hældes ved så ca. 1/3 af kødet er dækket.
  8. Sæt stegesoen i en kold ovn. Steges i 5 timer ved 150 grader varmluft..

Opskriften er rigtig nem og det smarte ved at bruge stegesoen er, at maden laver sig selv i ovnen. En stegeso kan bare gøre noget ved kød. Kødet bliver SÅ mørt og lækkert. Gammeldags oksesteg i stegeso Du kan fordel også lave en langtidsstegt oksesteg i en stegeso. Her finder du masser af og inspiration til bÃ¥de gamle og nye teknikker inden for fx.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Gammeldags oksesteg i stegeso"

Post a Comment