How to Cook Tasty Kyllingesalat med grønne asparges - Rimmers Køkken

Kyllingesalat med grønne asparges - Rimmers Køkken. Kyllingesalat med grønne asparges - opskrift fra Hendes Verden. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med salt. Vend asparges, kylling, forårsløg og bladselleri i.

Kyllingesalat med grønne asparges - Rimmers Køkken De smager forskelligt, men begge slags er en fantastisk lækker grøntsag og allerbedst Spis dem som snack, forret eller til hovedretten - bare nyd dem, mens du kan få dem. Der findes et utal af retter med asparges - find inspiration i vores. Hjemmelavet kyllingesalat med en ufattelig god kombination af grønne asparges og dejlig bacon. You can have Kyllingesalat med grønne asparges - Rimmers Køkken using 20 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Kyllingesalat med grønne asparges - Rimmers Køkken

  1. You need 4-600 g of kyllingebryst.
  2. You need 1 of løg.
  3. You need 1 of stk god kyllingebouillon.
  4. You need 1 spsk of herbes de provence.
  5. Prepare of peber.
  6. It's of Fyld:.
  7. You need 250 g of champignon.
  8. You need 1 of pk bacon i tern.
  9. Prepare 10 of grønne asparges.
  10. It's of citronsaft.
  11. Prepare of Dressing:.
  12. Prepare 400 g of crème fraiche.
  13. You need 150 g of mayonnaise.
  14. Prepare 2 of små skalotteløg.
  15. You need 3 of tsk dijon sennep.
  16. You need 1 of tsk sukker.
  17. Prepare 2 spsk of æblecider eddike.
  18. Prepare 1 of tsk karry.
  19. It's of salt og peber.
  20. Prepare of Serveres evt med hjemmelavede rugbrødschips.

Den cremede dressing med purløg binder det Smuldr det sprødstegte bacon, og rør det i sammen med aspargesstykkerne. Smag kyllingesalaten til med salt og peber, og pynt evt. med lidt ekstra. Frisk forårssalat med danske asparges og jordbær. Friske asparges kan spises rå og er i sæson fra april til juni.

Kyllingesalat med grønne asparges - Rimmers Køkken instructions

  1. Gør kyllingebrysterne i stand og kog dem i 10 min sammen med 2 halve løg, bouillon og herbes de provence. - Afkøl kyllingen og skær den bagefter i små tern.
  2. Gør champignons i stand og skær i skiver (ikke for store) - Tørsteg baconternene og læg dem på et stykke køkkenrulle - Steg champignons i baconfedtet. Dryp dem med citronsaft, mens de steger til de er gyldne og karamelliserede - Skyl de grønne asparges og bræk det træge stykke af. Skær i små stykker med et skævt snit.
  3. Rør dressingen sammen af crème fraiche, mayonnaise, fintrevet skalotteløg, sennep, lidt sukker, æblecider eddike karry samt salt og peber. Vend kyllingestykkerne, champignons, asparges samt bacon i dressingen. Smag evt yderligere til med ovennævnte smagsgivere. - Stil kyllingesalaten på køl til den skal serveres.

Prøv også at spise asparges som snack dyppet i hummus eller guacamole. Giv karryretten et twist med kokosgratinerede asparges. Pisk ægget let sammen, og vend asparges heri. Vend nu aspargesene i kokosmel, og læg dem på en bradepande med bagepapir. Super nemt tilbehør til sommerens grillfester - kan laves i god tiden inden gæsterne kommer og de er meget nemme at lave.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Tasty Kyllingesalat med grønne asparges - Rimmers Køkken"

Post a Comment