How to Cook Perfect Biksemad i juni

Biksemad i juni. Biksemad - At man bikser/roder noget mad sammen har vel nok givet denne ret sit navn - biksemad. Det er en fantastisk måde at få brugt sine kødrester på - kogt som stegt, men kun én af delene, ikke. Biksemad er en varm ret, som tilhører det traditionelle danske køkken.

Biksemad i juni Har du rester fra kød og rodfrugter i køleskabet, er biksemad en oplagt ret at lave til aftensmad. Vi har sendt Per i køkkenet, og han giver sit bud på. Biksemad er en lækker klassiker, når man har en rest kød, der skal bruges. You can have Biksemad i juni using 8 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Biksemad i juni

  1. It's 3 of skiver bacon.
  2. You need 1/2 of dl olivenolie.
  3. Prepare 2 of løg.
  4. You need 2 of tomater.
  5. It's 1 of squash.
  6. Prepare 100 gram of tilberedt kødrest.
  7. Prepare 300 gram of kogte kartofler.
  8. You need of salt, peber.

Her får du den helt klassiske opskrift på biksemad. Biksemad bliver som regel serveret med spejlæg og rødbeder. Det er perfekt at lave hvis du har en rest kød, f.eks. en culottesteg, cuvettesteg eller lignende., hvis du også har en rest kogte kartofler stående i køleskabet. Det behøver ikke kun at være svinekød der bruges til biksemad, der kan lige så fint bruges oksekød, eller blanding.

Biksemad i juni instructions

  1. Skær baconskiverne i små bidder.
  2. Varm olien op i en sauterpande og kom baconen i.
  3. Skær løg i skiver og kom dem i panden.
  4. Skær squash, kartofler og tomater ud i bidder.
  5. Når bacon og løg begynder at blive gennemsigtigt lysebrune, kommes de squash, kartofler og tomater i.
  6. Lad det hele varme godt igennem og få lidt stegeskorpe.
  7. Krydr med salt og peber. Drys gerne med persille eller andet frisk grønt, hvis du har..
  8. Spis gerne brød til..

Download Biksemad stock vectors at the best vector graphic agency with millions of premium high quality, royalty-free stock vectors, illustrations and cliparts at reasonable prices. + BIKSEMAD. Follow Biksemad and others on SoundCloud. Hjemmelavet biksemad er super let at lave og smager fantastisk. Selv børnene er vilde med det - måske Indholdsfortegnelse. High quality Biksemad images, illustrations, vectors perfectly priced to fit your project's budget from Bigstock.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Perfect Biksemad i juni"

Post a Comment