Easiest Way to Make Delicious Boller og Baguette af Per Grupes Hvedemel og surdej

Boller og Baguette af Per Grupes Hvedemel og surdej. De er lavet på hytteost og æg, helt uden hvedemel, gær og mælkeprodukter. Lav dine egne mættende og sunde sandwichbrød til familiens madpakker. Denne opskrift indeholder masser af fibre og god mæthed fra rugmel, havregryn, solsikkekerner, gulerødder og spinat.

Boller og Baguette af Per Grupes Hvedemel og surdej Her nydes bollen med en god klat smør. Morgenboller - til hverdag og weekend. Rør surdej, vand, gær og salt sammen i røremaskine med dejkrog. You can have Boller og Baguette af Per Grupes Hvedemel og surdej using 9 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Boller og Baguette af Per Grupes Hvedemel og surdej

  1. Prepare 750 g of koldt vand fra hanen.
  2. It's of Ca 250 g hvedesurdej, flydende og boblende.
  3. You need 5 g of gær.
  4. Prepare 1100 g of hvedemel, helst med højt glutenindhold.
  5. It's 3 of tsk flagesalt.
  6. Prepare 2 of tsk sukker.
  7. It's 1 of tsk bageenzym (kan købes n på nettet).
  8. It's 1 of tsk hvedesur surdejspulver (kan købes på nettet).
  9. It's of Lidt olivenolie til at komme på mens det hæver.

Min kæreste og jeg elsker(!) surdej og eksperimentere, bager og spiser derfor en masse brød med surdej. Vi har derfor selvfølgelig også medbragt Mit rugbrød er derfor også bagt med overvejende rugmel og en smule hvedemel. Derudover min opskrift på rugbrød med surdej spækket med kerner. Disse sprøde og luftige boller er virkelig gode!

Boller og Baguette af Per Grupes Hvedemel og surdej instructions

  1. Kom alle ingredienserne undtagen olien op i røreskålen og kør dejen på røremaskinen i 15 minutter til den er helt sej og ret flydende. Hæld lidt olie på toppen og sæt den til hævning et køligt sted til den er hævet meget op. Hæld dejen ud på køkkenbordet uden at slå luften ud, og skær med en bagespatel boller og baguette på 3 stykker bagefolie og lad dem hæve godt igen. Varm ovnen op til 300 grader med en bagesten eller stålplade på risten nederst i ovnen..
  2. Når bollerne skal ind i ovnen skubbes de forsigtigt over på en pizzaspade og kommes oven på den varme plade. Bages til de er brune og sprøde ved 240 g i ca 10 minutter. Husk at skrue ned for ovnen når de er inde i ovnen. De 2 øvrige bages på samme måde. Kan spises lune med koldt smør. Og dagen efter smager baguetten skåret i skiver og ristet helt fantastisk godt..

Så saftige og fyldt med luftbobler. Bollerne er lavet udelukkende med hvedemel, men noget af hvedemelet kan sagtens skiftes ud med en grovere mel. Sprøde og luftige surdejsboller er noget af det bedste der findes, især når bollerne er hjemmebagte. Weekenden blev brugt på lidt forskellige bageeksperimenter, og heraf kom en herlig opskrift på hjemmebagte bagels. De har fået lidt ekstra kærlighed i form af surdej og havregryn, hvilket bidrager til en dybere smag - uden at konsistensen bliver tung.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Delicious Boller og Baguette af Per Grupes Hvedemel og surdej"

Post a Comment