Easiest Way to Prepare Yummy Hjemmelavet rødkål - Rimmers Køkken
Hjemmelavet rødkål - Rimmers Køkken. Rødkål er fantastisk tilbehør til kødretter som frikadeller, flæskesteg, andesteg og meget mere. Prøv Brødrene Prices opskrift på hjemmelavet rødkål, og få dejligt tilbehør til julemiddagen eller julefrokosten. Rødkål - klassisk hjemmelavet rødkål - Pilens Køkken.
Få den nemmeste og bedste opskrift på lækker hjemmelavet rødkål, som f.eks. kan spises til Mortens Aften eller til Juleaften, eller bare når du har lyst? Hvorfor købe billigt junk-rødkål i supermarkedet, når du nemt kan lave fantastisk hjemmelavet rødkål? Sidste år lavede jeg en avanceret rødkål med balsamico og krydderier, som smagte godt, men måske tog lidt af fokus fra selve retten den blev serveret til. You can cook Hjemmelavet rødkål - Rimmers Køkken using 20 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Hjemmelavet rødkål - Rimmers Køkken
- Prepare 1 kg of rødkål.
- You need 100 g of smør.
- Prepare 1 of dl lagereddike.
- You need 1/2 of dl æbleeddike.
- You need 5 spsk of mørk balsamico.
- Prepare 2 of tsk. salt.
- Prepare 3 of dl koncentreret ribssaft (se min opskrift andetsteds på Cookpad).
- You need 1-2 of spsk. fedt (gerne andefedt).
- You need 4 of hele nelliker.
- You need 1/2 of tsk stødt ingefær.
- It's 1/2 of tsk stødt allehånde.
- Prepare 1/2 of tsk sennepsfrø.
- You need 5 of hele spidskommen.
- Prepare 3-4 of laurbærblade.
- Prepare of Smages eventuelt yderligere til med:.
- Prepare of salt.
- You need of sukker.
- Prepare of æbleeddike/balsamico.
- It's of condimento rosso (rødvinseddike tilsat druesaft).
- Prepare of ribsgelé.
Rødkål giver netop den syre, som julebordet så inderligt hungrer efter, når den altså lige har fået en tur i gryden med lidt saft, eddike og ændre lækkerier. En hjemmelavet rødkål gør det samme - bare endnu bedre, da du først og fremmest selv kan styre. En gryde sættes over med rigeligt vand, som skal koge. Det halve rødkålshoved skæres i fire stykker, fjern det yderste lag samt stokken.
Hjemmelavet rødkål - Rimmers Køkken instructions
- Brug en foodprocessor med den skive, der bruges til strimler. Skær rødkålen i halve og kvarte og fjern stokken og kør nu stykker igennem maskinen.
- Smelt smørret i en stor gryde. Kom kålen ved og vend og steg nu kålen i smørret.
- Lad kålen simre/stege over middel varme, og rør rundt ved jævne mellemrum, indtil kålen er helt 'besvimet' (faldt sammen). Tilsæt eddike, saft, salt og krydderier. Læg låg på og lad rødkålen stå og simre i et par timer. Smag til til sidst med salt, sukker, eddike og evt noget ribsgelé.
Det her er opskriften du ikke vil gå glip af. Hjemmelavet rødkål → Klassisk & nem opskrift ←. Der er såden set ikke så meget at betænke sig på, men jeg vil godt garantere, at du aldrig ALDRIG går tilbage til den triste omgang rødkål, du finder i plastikspanden! Klassisk rødkål er obligatorisk tilbehør til julemiddagen, hvadenten menuen står på andesteg, gåsesteg, flæskesteg, kalkun eller medister. Rødkål lavet helt fra bunden er nemlig meget bedre en supermarkedets.
0 Response to "Easiest Way to Prepare Yummy Hjemmelavet rødkål - Rimmers Køkken"
Post a Comment