Easiest Way to Prepare Delicious Malus Danica æblesorbet - Rimmers Køkken
Malus Danica æblesorbet - Rimmers Køkken.
You can cook Malus Danica æblesorbet - Rimmers Køkken using 11 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Malus Danica æblesorbet - Rimmers Køkken
- You need of Smagsgiver til sorbet:.
- It's of æbler, gerne med lidt syre - 450 g æblesirup.
- It's of sukker.
- You need of tsk vanillesukker.
- You need of citronsaft.
- It's of Malus Danica (plus ekstra til servering).
- You need of ..
- Prepare of Sorbetbase.
- Prepare of æggehvider.
- It's of johannesbrødkernemel.
- You need of vand.
Malus Danica æblesorbet - Rimmers Køkken step by step
- Æblesaft: - vask æblerne godt og kør dem gennem juicemaskinen - kog æblesaft ind sammen med saft og vanillesukker til 450 g sirup - skum gerne af undervejs - sigt siruppen gennem et osteklæde - Køl den ned og tilsæt Malus Danica og citronsaft. Stil til side.
- Sorbetbase: Kog vand, johannesbrødkernemel og æggehvider forsigtigt op under omrøring. Når basen når 85 grader tager du basen af varmen Køl basen af i et iskoldt vandbad. Ved ca 10 grader kan du sætte basen på køl. - Der skal den stå og modne i mindst 4 timer eller gerne natten over.
- Isproduktion: - dryp et par spiseskefulde billig vodka eller rom ned ved fryserummet - sæt isspanden ned, sæt 'spaden' på plads, tjek den kører rundt - sæt ismaskinen på 'frys', dér for spaden ikke roterer - når godt kold blandes sorbetbasen med æblesiruppen - tilsæt æblesorbet'en og kør den indtil den er godt frosset ind - sæt en metalskål i fryseren. Når sorbet'en er klar hældes den i den kolde skål og fryses færdig indtil servering.
- Servering: - jeg havde lige lidt nøddeknas til toppen af sorbet'en (æblekageknas) - 2 cl Malus Danica hen over (eller mere) - en tynd skive æble.
0 Response to "Easiest Way to Prepare Delicious Malus Danica æblesorbet - Rimmers Køkken"
Post a Comment