How to Cook Tasty Langtidsbagt rødbede
Langtidsbagt rødbede. Stor, langtidsbagt rødbede med creme fraiche og persille. Havde fået en kæmpestor rødbede i min grøntsagssæk fra Søren Wiuff, den skulle bruges hel, som en forret. I min familie er vi rigtig glade for rodfrugter!
Her er en af mine ynglings rødbede opskrifter. Braiserede kyllingelår med fennikel, citron og hvidløg. Langtidsbagt langeloin med grøntsager og hvidvin i ovnen. You can cook Langtidsbagt rødbede using 6 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Langtidsbagt rødbede
- Prepare of Rødbeder, gerne aflange.
- You need of Olivenolie.
- You need of Feta, gerne den cremet fra en blok.
- Prepare of Rødløg.
- It's of Persille.
- It's of salt og peber.
Her bliver et stykke lange langtidsbagt i ovnen ved svag varme. Det er en lækker vinterret med grøntsager og vin. Skær rødbede og squash i fine strimler. Dup rødbedestrimlerne tørre med køkkenrulle, hvis de er meget fugtige, for at fjerne lidt af farven.
Langtidsbagt rødbede step by step
- Tænd ovnen på 200 grader..
- Skrub rødbederne grundig rene, da de skal beholde skrællen på..
- Flæk rødbederne på lags og læg dem med skærefladen op af i den lille brandepande/ovenfast fad..
- Pensel dem med olivenolie og drys med salt og peber..
- Bag rødebederne i ca. 1 time til 1,5 timer alt efter deres størrelse..
- Server de varme rødbeder drysset med persille, finthakket rødløg og smuldret feta..
En bagt rødbede smager vidunderligt i selskab med alle de samme retter, som du ville servere en bagt kartoffel til. Tirsdag er vores vegetar dag, og vi servere i dag en langtidsbagt tomat med tomat- og peberfrugtsauce, toppet af med salat. Jørgen P.: Ja, som blev serveret sammen med en af retterne (langtidsbagt rødbede). Der er ingen ende på rødbeder. Runde, kegleformede, lange, røde, gule, hvide og stribede.
0 Response to "How to Cook Tasty Langtidsbagt rødbede"
Post a Comment