Easiest Way to Make Perfect Kirsebær/abrikoscrumble med flødeskum
Kirsebær/abrikoscrumble med flødeskum. En sand chokoladedrøm med luftige bunde, chokoskum, ganache og friske bær. En meget rustik og nem kage. Brombærrene er fra min mormor og morfars have.
Smør og sukker smeltes og de skrællede, skivede pærer kommes i. Fine kransekager med kirsebær og mørk chokolade fra programmet Kongerigets Kager. (©DR). I programmet 'Kongerigets Kager', bagte Mette Blomsterberg bl.a disse små og lækre kransekager overtrukket med abrikosgele, fyldt med aromatiske amarenakirsebær, og en bund dækket af en god. You can have Kirsebær/abrikoscrumble med flødeskum using 12 ingredients and 13 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Kirsebær/abrikoscrumble med flødeskum
- You need 200 g of modne kirsebær.
- You need 8 of abrikoser.
- You need 15 g of rørsukker.
- It's 1 håndfuld of smuttede mandler.
- You need of Lidt smør til formen.
- You need of Dej:.
- Prepare 110 g of smør.
- You need 130 g of hvedemel.
- You need 100 g of rørsukker.
- You need of Revet skal af en økologisk citron.
- It's of Kornene fra en stang vanilje.
- You need of Tilbehør 1/4 L piskefløde.
Passionsfrugten fremhæver noterne af røde bær i Espresso Grands Crus. Tilbered mælkeskum med dampdysen på din Nespresso maskine eller Aeroccino mælkeskummer. Smuk og nem dessert med kirsebær, der laves med en klat flødeskum på toppen og drysses med grofthakkede pistacienødder. Vil du have perfekt pisket flødeskum?
Kirsebær/abrikoscrumble med flødeskum instructions
- Start med at veje ingredienserne af til crumbledejen..
- Skyl kirsebærrene..
- Udsten kirsebærrene med en udstener..
- Skyl abrikoserne..
- Halver abrikoserne og fjern stenen..
- Kog mandlerne i 2 minutter og smut dem..
- Læg kirsebærrene, som er halveret og de halve abrikoser i en smurt tærteform..
- Drys rørsukker og mandler på frugten..
- Lav crumbledejen og vend citronskallen i dejen..
- Fordel crumblen over frugterne..
- Bag kirsebær/abricotcrumblen ved varmluft på midterste rille ved 190 grader i ca 25 minutter til den er let gylden og sprød..
- Piske fløden og server crumblen lidt lun med flødeskum til..
- Velbekomme og god fornøjelse..
Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum. Det er en lagkage med chokoladebunde, flødeskum med chokoladestykker og syltede kirsebær mellem lagene. De er pyntet efter fri fantasi med forskellige bær og frugter. De er super sjove at lave og smager fantastisk. Pynt med brombær og kirsebær på toppen.
0 Response to "Easiest Way to Make Perfect Kirsebær/abrikoscrumble med flødeskum"
Post a Comment