How to Make Appetizing Indbagt hamburgerryg

Indbagt hamburgerryg. Lad det bare være sagt med det samme: Indbagt hamburgerryg med pikantost er nok ikke den mest fotogene ret i verden. Skøn og lækker opskrift på Indbagt hamburgerryg med pikant - Prøv den her! Indbagt laks m/porrecreme Tunmousse m/rejer, dressing Glaseret hamburgerryg m/flødekartofler Løg - bacontærte m/sa.

Indbagt hamburgerryg Køb din hamburgerryg hos den lokale slagter! Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #buffet. Download Hamburgerryg stock photos at the best stock photography agency with millions of premium high quality, royalty-free stock photos, images and pictures at reasonable prices. You can cook Indbagt hamburgerryg using 8 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Indbagt hamburgerryg

  1. Prepare 2 kg of kogt hamburgerryg, skåret i skiver, men ikke skåret helt igennem (så de er nemme at håndtere).
  2. Prepare 300 g of flødeost, enten neutral eller med smag efter ønske.
  3. Prepare 4-5 of spsk. hakkede krydderurter efter smag - persille, dild, purløg, basilikum el.lign.
  4. You need of Evt. frisk chili (efter smag).
  5. It's of Salt og peber.
  6. It's 2 of spsk. vand.
  7. It's 1 of rulle butterdej (eller 4-6 plader, der sættes sammen), stor nok til at pakke kødet ind.
  8. It's 1 of sammenpisket æg til pensling.

Her kan du se præcist hvordan du koger en hamburgerryg, så kødet ikke bliver tørt og kedeligt. Hamburgerryg er en udskæring af svin, der er saltet og røget. Udskæringen er af svinekam eller af svineryggen. Hamburgerryg koges og kan serves som varm ret.

Indbagt hamburgerryg step by step

  1. Flødeosten røres blød med vand, og krydderurter samt krydderier tilsættes. Det smages til, og derefter fordeles massen imellem skiverne af hamburgerryg. Det hele skubbes let sammen til sidst..
  2. Dejen rulles ud til et stykke på ca. 30-40 cm på begge led, så der er rigelig at tage af til indpakningen. Husk at pensle alle sammenføjninger med æg! Sæt kødet på dejen, og pak den ind. Hvis du gerne vil have den store sammenføjning nederst, er det en fordel af sætte kødet på dejen med rillerne nedaf. Pensl godt i alle sammenføjninger, og lav en fin pakke, der sættes i et ovnfast fad og pensles over det hele. Drys evt. med lidt paprika (som på billedet), timian el.lign..
  3. Bages ca. 30 min. ved 180 graders varmluft, til den er fin gylden og gennemvarm. Serveres med en god salat i sommertiden - i koldere perioder kan den med fordel nydes med en hvid sauce (lavet af kogevandet fra hamburgerryggen), kartofler og grøntsager.....

Hamburgerryg spises dog også kold som skiveskåret pålæg. Rens porrerne og skær dem i skiver. Gulerødder skrælles og skæres i skiver. Opskrift på lækker og nem glaseret hamburgerryg sous vide. Få en saftig og perfekt hamburgerryg ved at tilberede til den rigtige temperatur i sous vide.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Appetizing Indbagt hamburgerryg"

Post a Comment