Recipe: Tasty Pasta m oksekød og gorgonzola
Pasta m oksekød og gorgonzola. Deborah Madison's cookbooks are mainstays of any dedicated home cook's kitchen library. Her wonderfully accessible, homey and nourishing fare is perfect for weekdays and dinner parties alike. Grab six simple ingredients and make this creamy pasta with gorgonzola.
Hell på fløte, og ha i gorgonzola. Kok opp og rør alt sammen slik at osten smelter og sausen tykner. En fantastisk god och lyxig pasta med oxfilé, gorgonzola och skogschampinjoner. You can cook Pasta m oksekød og gorgonzola using 9 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Pasta m oksekød og gorgonzola
- It's 300-350 g of pasta.
- You need 100 g of gorgonzola.
- Prepare 300-400 g of oksemørbrad (evt en rest fra en anden ret).
- It's 1 of ds hakkede tomater.
- You need 1 of grofthakket løg.
- It's of Salt.
- You need of Peber.
- Prepare of Olie.
- You need 300-400 g of champignon i mundrette bider.
En rätt som måste göras Ingredienser: Oxfilé, lök, skogschampinjoner. Per preparare la pasta al gorgonzola cominciate da quest'ultimo. Pizza og mere er på menukortet hos Culinaria Valentino Pizza & Restaurant i Odense M, og når du bestiller via Hungry.dk optjener du bonusmåltider hos restauranten. Penne med tomatsauce, fløde, løg, champignon, oksekød og krydderier.
Pasta m oksekød og gorgonzola step by step
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken..
- Kom lidt olie på en pande og steg oksekødet..
- Steg herefter løg og champignon med..
- Skær gorgonzolaen i store tern og kom dem med på panden..
- Når osten er smeltet tilsættes de hakkede tomater..
- Krydre med salt og peber.
- Hæld vandet fra pastaen..
- Vend pastaen i saucen og server straks..
- Server evt m en salat og bruchettaer..
Lækker bagt pasta med hakket oksekød, gulerødder, majs og mornaysauce - toppet med mozzarella. En nem opskrift, der er beregnet til to dage. La pasta al gorgonzola e noci è un primo piatto molto gustoso e facilissimo da preparare: scopri la nostra ricetta a base di trofie e formaggio cremoso. Tritate finemente le noci e riducete il gorgonzola in cubetti, quindi lasciate fondere il burro in una padella, aggiungete la pasta cotta e poi unite gli altri. En enkel og nem pastaret - pasta med en skøn og smagfuld tomatsovs med parmesan på toppen. (©DR).
0 Response to "Recipe: Tasty Pasta m oksekød og gorgonzola"
Post a Comment