Recipe: Tasty Marineret laks med rosenkål og blomkål

Marineret laks med rosenkål og blomkål. Server laksen med ris og salat, og dryp evt. lidt citron over fisken. Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad. Grillstegt laks med rosenkål og hvidkålssalat.

Marineret laks med rosenkål og blomkål I denne råkosten kommer det beste av kålens smak fram, og så er den rask og enkel å lage. Dampede Bao er en virkelig smuk asiatisk ret som her serveret med mørt marineret nakkekotelet og masser skønne grøntsager - få opskrift her. Laks med birkes, blomkål og mangosalat You can have Marineret laks med rosenkål og blomkål using 23 ingredients and 12 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Marineret laks med rosenkål og blomkål

  1. It's 4 of laksekoteletter med skin.
  2. You need of Marinade 3-4 tsk frisk reven ingefær.
  3. Prepare 1 of tsk honning.
  4. You need 1 spsk of olie.
  5. Prepare of Salt og peber.
  6. Prepare of Smør og evt lidt olie til at stege i.
  7. You need of Grøntsager.
  8. You need 1 of rød peberfrugt.
  9. Prepare 6-700 g of rosenkål.
  10. It's 200 g of flower sprout.
  11. Prepare 1 of banan skalotteløg.
  12. Prepare 2 fed of hvidløg.
  13. It's of Salt peber.
  14. You need of Lidt reven citron skal - økologisk citron.
  15. You need of Smør til at stege i.
  16. Prepare 1 of blomkål.
  17. Prepare 2 of dl mælk.
  18. Prepare of Lidt fløde.
  19. You need of Lidt olivenolie.
  20. You need of Reven muskatnød.
  21. You need of Lidt citronskal.
  22. You need of Salt og peber.
  23. You need of Lidt usaltede pistacienødder.

Laks tilberedt på en nem, lækker og sund måde. Связанные видео. Nes du, det er svært at lave velsmagende salater? Denne salat med rosenkål er vendt i en senneps-honningdressing og toppet med pærer og granatæblekerner. Super nem og lækker salat med rosenkål.

Marineret laks med rosenkål og blomkål step by step

  1. Rør marinade og pensl hver lakse stykke med lidt læg dem i et fad og sæt i køleskab 3-4 timer.
  2. Rengør grønt sager. Flower sprout blancheres - kommes i kogende vand i 2 min - afdryppes og ‘tørres’..
  3. Varm smør og evt lidt olie op på en pande - kom lakse koteletter på panden med skin siden nedad. Steg i ca 6-8 min skru evt lidt ned for varmen.
  4. Rosenkål skæres i kvarte - peberfrugt i tern - løg i små tern.
  5. Varm smør op på en pande - tilsæt løg og hvidløg - jeg steger de to fed hvidløg med hele og fisker dem op inden servering - men man kan også hakke hvidløg og steg med - det er lidt en smags sag hvor meget hvidløg man kan lide..
  6. Tilsæt så rosenkål og flower sprout sauter 3-4 min tilsæt så peber frugt - salt og peber.
  7. Vend fisken om og steg yderligere er par min.
  8. Jeg serverede ud over grøntsager også blomkåls pure med lidt bagt blomkål og lidt rå blomkål.
  9. Blomkål skæres midt over og skær 4 tynde skiver som lægges på bagepapir - kom lidt olie og salt på og bag i ovnen ved 220 grader i ca 10-15 det skal lige være lysebrunt.
  10. Gem et par spiseske fulde rå blomkåls ‘krummer’ til pynt.
  11. Resten af blomkål også stok skæres i mindre stykker og koges i sødmælk i ca 10-15 min - blend med stavblender krydr med salt og peber og tilsæt lidt fløde smag til med lidt reven muskatnød og lidt citronskal - revet!.
  12. Anret fisk grøntsager blomkålspure, med bagt blomkål og ‘krummer’ til sidst komme lidt hakket pistacie nødder over grøntsagerne.

Grønkålssalat med bagt blomkål og tahindressing, feta og granatæblekerner - Stinna. Del blomkålen i små buketter, skjær rødløken i skiver og laksen i terninger. Varm oljen i en stekepanne på middels varme og legg i blomkålen. Fordel salatmiksen på tallerkenene, legg på grønnsakene og fisken og hell over balsamico. Rosenkål steges gyldne på en pande og vendes i en cremet dressing med mandler og forårsløg.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Marineret laks med rosenkål og blomkål"

Post a Comment