How to Prepare Appetizing Cassoulet
Cassoulet. Our classic cassoulet recipe takes no shortcuts and requires a little planning, but every step is totally doable, even if you're not a pro. It requires a few ingredients you won't find in the typical supermarket. Cassoulet, a hearty slow-simmered stew of sausage, confit (typically duck), pork, and white beans, is one As a cassoulet fan, I've traveled around southwestern France talking to cassoulet chefs, bean.
Choose really meaty sausages and gammon, take the skin off the chicken and use a very. This duck-lover's version of the classic southern French casserole includes the bird in the form of rich sausages, bone-in legs and thighs, breast meat, and the traditional. 🎦 Cassoulet. Although there are innumerable versions of cassoulet, most are based on a stew of white beans and various forms of pork. You can cook Cassoulet using 22 ingredients and 17 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Cassoulet
- It's 1 kg of tørrede hvide butterbeans eller hvide bønner.
- It's 1 of stort løg.
- You need 10 of kryddernelliker.
- You need 1 liter of hønsebouillon el. kønsekødssuppe (evt. 1/3 tør hvidvin).
- Prepare 750 g of økologisk lammehals skåret i stykker (bed slagteren om at gøre det).
- You need 100 g of gåse- eller andefedt.
- Prepare of salt og friskkværnet peber.
- It's 3-4 of spsk. koncentreret tomatpuré.
- It's 3-4 of laurbærblade.
- You need 500 g of skalotteløg eller bananløg.
- Prepare 1 of hvidløg.
- You need 2 of dåser hele flåede tomater.
- You need 1 håndfuld of frisk timian og frisk rosmarin.
- It's 500 g of gulerødder.
- It's 1 of knoldselleri.
- Prepare 4-5 of porrer.
- It's 1 of økologisk kalkunbryst (eller 4 stk. andebryst).
- Prepare 10 of krydrede friske økologiske pølser af svine- eller oksekød.
- It's 1 of tsk. stødt muskatblomme.
- You need 1/2 of tsk. fint revet muskatnød.
- It's of Drys: Persille.
- Prepare of Tilbehør: evt. godt hvedebrød.
There is no greater one than cassoulet. I developed the recipe that follows at the shoulder of Phillipe Bertineau, the chef at Alain Ducasse's Benoit bistro in New York City: rich and creamy, sticky with. Cassoulet is a classic of French Country cooking with this Chicken and Sausage version lighter than the original but just as delicious. Classic French Chicken and Sausage Cassoulet Recipe.
Cassoulet step by step
- Sæt bønnerne i blød i koldt vand 10-24 timer. Brug fire gange så meget vand, som bønnerne fylder. Sæt dem i køleskabet..
- Kasser iblødsætningsvandet fra bønnerne og kom dem i en gryde og hæld koldt vand på så det dækker. Pil løget, stik nelliker ind i dem og kog med bønnerne til de er møre ca. 1 time..
- Kog hønsebouillonen til den er velsmagende. Fjern høne og si urter mm væk (Se opskrift her på Cookpad). Kog ind til 1 liter velsmagende hønsebouillon..
- Find de forskellige stykker kød frem..
- Fjern rygmarven på lammekødstykkerne f.eks. med en tyndskræller..
- Brun lammekødet ved god varme i halvdelen af fedtet i en stegegryde. Tilsæt koncentreret tomatpuré. Krydr med salt og peber..
- Kog det brunede lammekød mørt i hønsebouillonen med laurbærblade ved svag varme ca. 2 timer..
- Rens grøntsagerne..
- Pil og hak skalotteløgene og pil hvidløgene. Steg dem møre i fedtet..
- Tag tomaterne op af tomatlagen og hak dem. Kassér tomatlagen. Kog tomat-tern og krydderurterne sammen med løgene ca. 5 min..
- Kom blandingen i gryden med lammekød og tilsæt kogte hvide bønner..
- Dup kalkunbrystet tørt med ren køkkenrulle. Brun det i olivenolie ved god varme på en stegepande på begge sider. Krydr med salt og peber, tilsæt 1-2 dl vand. Sæt kødet i ovnen ved 150 grader, ca. 30 min. til kernetemperaturen er 60 grader. Lad kødet hvile. Skær det i skiver lige før servering..
- Skær gulerødder, selleri og porrer i små stykker. Kom dem i gryden med lam og bønner, og kog op et kort øjeblik..
- Sluk og lad evt. retten blive mør i 100 grader varm ovn eller høkasse. Når alt er mørt smages retten til med salt, peber og stødt muskatblomme og stødt muskatnød..
- .
- Steg krydrede pølser på en varm pande eller grillpande ca. 10 min. til de er gyldne og gennemvarme..
- Nyd retten med et drys persille og evt. brød..
This Classic French Cassoulet is a classic and simple yet delicious casserole with beans, pork sausage and chicken breast. Served with a french baguette and salad? Cassoulet — Eine Portion Cassoulet Cassoulet ist ein Eintopf aus dem Südwesten Frankreichs, der Region Languedoc. Er besteht aus weißen Bohnen, Speck, gepökeltem Schweinefleisch und. Authentic Cassoulet recipe: the Cassoulet is a traditional french beans and meat stew from the south of France.
0 Response to "How to Prepare Appetizing Cassoulet"
Post a Comment