Recipe: Delicious Kyllingesuppe med urter og grønkål

Kyllingesuppe med urter og grønkål. Opskrift på en kraftig og velsmagende kyllingesuppe med melboller og forårsgrønt. Opskriften lavede kok Adam Aamann som budgetmad i Madmagasinet. Kyllingesuppen er både billig og nem at lave, og så smager den skønt. (©DR).

Kyllingesuppe med urter og grønkål Men du får en kyllingesuppe, der virkelig smager godt og som er sund. Se opskriften på kyllingesuppe med nudler, ingefær og chili her 🍜. Kyllingesuppe med nudler, ingefær og chili kan skræmme enhver forkølelse væk! You can cook Kyllingesuppe med urter og grønkål using 6 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Kyllingesuppe med urter og grønkål

  1. You need 2 of kyllingebryst.
  2. It's 200 g of grønkål.
  3. It's 2 of gulerødder.
  4. It's 2 of persillerødder.
  5. It's 1 of porre.
  6. It's 2 of laurbærblade, lidt timian, salt og peber.

Forbered alle ingredienserne til madlavning kyllingesuppe med urter. Skyl alle dele af kyllingen og læg i en kasserolle. Fyld med ferskvand og læg på komfuret. Kog, fjern skummet, reducer ilden og kog bouillon.

Kyllingesuppe med urter og grønkål step by step

  1. Kog kyllingebryst i en gryde og dæk med vand. Tilsæt laurbærblade og timian. Lad det simre ca 35 min..
  2. Hak grønkålen fint, skær gulerødder, persillerødder og porren i skiver..
  3. Tag kyllingen op efter ca 35 min og lad dem køle lidt af. Sigt suppen og hæld den tilbage i gryden. Tilsæt alle grønsager og kog ca 5-10 min. Skær kyllingen i små stykker og vend det i suppen.Drys evt. med persille og smag til med salt og peber. Velbekomme..

Kyllingesuppe med nudler, ingefær, asparges, gulerod, bladselleri og ærter. Prøv opskriften hvis du vil lave en nem og mættende ret. Kyllingesuppe med ingefær, asparges og nudler. Svits det hakkede løg med hakket hvidløg sammen med karry og olivenolie. Kom porretoppe og persille ned i vandet.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Kyllingesuppe med urter og grønkål"

Post a Comment