Recipe: Delicious Kalve frikasse med asparges og dild

Kalve frikasse med asparges og dild. Kalvefrikasse er en skøn sommerret, som er fantastisk med nye, danske kartofler. Den kan dog sagtens nydes på andre tider af årets også. Lækker kalvefrikasse af kalveinderlår, porrer, ærter, asparges og gulerødder.

Kalve frikasse med asparges og dild Skrub kartoflerne og kom dem i koldt vand med godt med salt. Lad dem koge op og giv. Der er virkelig meget asparges både i min mave og på bloggen denne uge, men det er der en helt naturlig forklaring på. You can have Kalve frikasse med asparges og dild using 14 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Kalve frikasse med asparges og dild

  1. You need of Ca 2 kg kalvebov (spidsbryst er også godt).
  2. It's of Porretop af 1-2 porre.
  3. You need 1 of gulerod.
  4. Prepare 1 of løg 3-4 hele neliker.
  5. You need 1/2 of løg.
  6. You need 5-6 of hele peberkorn.
  7. Prepare of Laurbærblad.
  8. Prepare of Persille og eller dild stængler.
  9. It's of Salt.
  10. You need 2,5 of dl fløde.
  11. You need of Masser af dild - mindst 1 stort bundt - brug evt noget frossen.
  12. Prepare of Asparges grønne og hvide beregn ca 2-3 styk pr person.
  13. It's 50-75 g of smør.
  14. Prepare 3-4 spsk of mel.

Jeg spiser asparges til morgenmad, frokost og aften disse dage. Nogle gange viklet ind i parmaskinke og serveret med pocheret æg, andre gange blancheret og drysset med lidt ost..med sauce Hollandaise og urter Hovedret: Klassisk kalvefrikassé med nye bælgede ærter, danske grønne asparges og naturligvis de nye danske kartofler! Du er sikkert som mange under den samme oppfatningen om at sommeren forsvant altfor fort Thai kyllingfilet i ovn er latterlig enkel. Hiv alle ingrediensene i en form, og sett inn i ovnen.

Kalve frikasse med asparges og dild instructions

  1. Skær boven i tern gerne lidt store alle sener og hinder skal fjernes. Kom kødet i en gryde med vand og kog op - tag kødet op og smid vandet ud - skyld kødet. Kom i nyt vand sammen med porretop, gulerod skråret i 3-4 stykker. Stik nelliker i løget og kom det også i gryden, det samme med persille, dildstængler, laurbær og peberkorn..
  2. Kog op og skum - kog ved svag varme i ca 2,5 time - tag så kødet op si suppen som du skal bruge lidt af..
  3. I en gryde smeltes smørret og mel tilsættes - pisk og tilsæt suppe så du har en tyk sovs..
  4. Tilsæt så fløde og smag til med salt og peber - juster sovsen så den ikke er for tyk men den må heller ikke være for tynd..
  5. Asparges skæres i passende stykker - husk de hvide skal skrælles - du kan også lave nogle ‘skræller’som du kommer i isvand og bruger som pynt.
  6. Læg så kødet i sovsen og varm igennem - tilsæt asparges og masser af hakket dild - asparges skal blot varmes godt igennem - de skal have lidt bid..
  7. Anret og pynt med mere dild og eller asparges skræller. Vi fik nye kartofler og agurkesalat til. Der ligger opskrift på agurkesalat på min profil..

Kylling, kokosmelk og grønnsaker gir en sunn middag! Se hvordan du laver Kalvefrikadeller med ramsløg og stegt blomkål, grønne asparges og ramsløgspesto. Opskriften på retten finder du på voresmad.dk. Prøv en klassisk frikassé med lam og asparges. Lys kalvefrikasse med ærter gulerødder og dild.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Kalve frikasse med asparges og dild"

Post a Comment