Easiest Way to Cook Appetizing Grillet svinefilet med rødkål og selleri/kartoffelmos
Grillet svinefilet med rødkål og selleri/kartoffelmos. syltetøy med eple og valnøtter Jacobs syltetøy med fiken og honning Jacobs tørrsaltet bacon jalapeno-chili jalapenos Jarlsberg jasminris jerngryte jerngryte med lokk jordbær Jordbær Server svinefileten i lubne skiver, sammen med grillede poteter, tomatsalat, tzatziki og resten av BBQ-sausen. Jeg moser stort set kun kartoffelmos med denne "håndmoser" - de kan købes i Ikea for en slik. Vi plejer at lave rigelige mængder mos, da vi gang.
Server dem herefter med andeleverkartoffelpuré, rodselleri og rødvinssovs. Rødvinssovs Skær grøntsagerne og flæsket i mindre stykker. Hæld vinen på, indkog til det halve og si. You can have Grillet svinefilet med rødkål og selleri/kartoffelmos using 11 ingredients and 21 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Grillet svinefilet med rødkål og selleri/kartoffelmos
- It's 1 of stk svinefilet 250g.
- It's 300 g of kogte pillede kartofler.
- You need 400 g of rå selleri/pastinak.
- You need 1/4 of økologisk rødkålshovede.
- Prepare 50 g of smør.
- Prepare of Lidt andefedt eller svinefedt.
- You need of Salt og peber.
- You need of Evt svinefond eller kyllingefond.
- You need 1/2 of dl piskefløde.
- Prepare of Lidt blomme eller ribssaft.
- Prepare of Lidt persille til pynt.
Rør det resterende smør i inden serveringen. Svinefilet med potet- og sellerirotpuré og pæresalat. Grillet svinefilet, ananas og fennikel med sitronvinaigrette. Bruk tid og få god varme på grillen før stekingen starter!
Grillet svinefilet med rødkål og selleri/kartoffelmos step by step
- Drys svinefileten med flagesalt og lad den stå og trække..
- Skræl selleri eller pastinak og skær i grove stykker..
- Brun smøret i en slip-let gryde og kom stykkerne i og lad det brune godt over det hele. Skru ned på et lille blus og læg låg på..
- Pensl nu fileten med olie..
- Tænd for en grillpande og lad den blive godt varm og læg så fileten på..
- Steg fileten 1 minut og vend den om på den anden side..
- Efter et minut vendes den igen modsat at den får et flot grillmønster..
- Gentag denne proces på alle sider af fileten..
- Læg den nu i en skål og hæld lidt brunet smør på den..
- Dæk med staniol og sæt den i en varm ovn på 180 grader i ca 20 minutter..
- Skær nu rødkålen i meget tynde strimler og steg den i lidt andefedt og tilsæt ribs eller blommesaft. Læg låg på og lad den simre i 15 minutter, kålen skal stadig have bid. Smag til med salt og peber..
- Læg de pillede kartofler frem..
- Mos dem groft med en moser..
- Når sellerien er mør og brunet tages den af blusset..
- Den moses ligeledes med kartoffelmoseren til groft mos..
- Nu blandes de to slags mos sammen i gryden og smages til med salt og peber..
- Kødet tages ud af ovnen..
- Skyen hældes fra og op i en lille gryde hvor den blandes med yderligere fond og piskefløde, og smages til med lidt saft og evt, lidt kulør og salt og peber..
- Nu skæres fileten i tyndeskiver..
- Det hele anrettes på en varm tallerken og pyntes med lidt grønt, fx persille..
- Velbekomme og god fornøjelse..
Stek hvitløk og bønner i en stekepanne med olje. Berliner döner kebab med rødkål, pink kraut, yoghurt og krydret kalvekød. Asiatiske smaker på grillen passer perfekt med salat og ris. Skjær svinefileten i skiver og grill på direkte varme til den er gjennomstekt. Grov kartoffelmos med bacon, æblestykker med timian og grønkålsdrys.
0 Response to "Easiest Way to Cook Appetizing Grillet svinefilet med rødkål og selleri/kartoffelmos"
Post a Comment