Easiest Way to Cook Appetizing Grillet svinefilet med rødkål og selleri/kartoffelmos

Grillet svinefilet med rødkål og selleri/kartoffelmos. syltetøy med eple og valnøtter Jacobs syltetøy med fiken og honning Jacobs tørrsaltet bacon jalapeno-chili jalapenos Jarlsberg jasminris jerngryte jerngryte med lokk jordbær Jordbær Server svinefileten i lubne skiver, sammen med grillede poteter, tomatsalat, tzatziki og resten av BBQ-sausen. Jeg moser stort set kun kartoffelmos med denne "håndmoser" - de kan købes i Ikea for en slik. Vi plejer at lave rigelige mængder mos, da vi gang.

Grillet svinefilet med rødkål og selleri/kartoffelmos Server dem herefter med andeleverkartoffelpuré, rodselleri og rødvinssovs. Rødvinssovs Skær grøntsagerne og flæsket i mindre stykker. Hæld vinen på, indkog til det halve og si. You can have Grillet svinefilet med rødkål og selleri/kartoffelmos using 11 ingredients and 21 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Grillet svinefilet med rødkål og selleri/kartoffelmos

  1. It's 1 of stk svinefilet 250g.
  2. It's 300 g of kogte pillede kartofler.
  3. You need 400 g of rå selleri/pastinak.
  4. You need 1/4 of økologisk rødkålshovede.
  5. Prepare 50 g of smør.
  6. Prepare of Lidt andefedt eller svinefedt.
  7. You need of Salt og peber.
  8. You need of Evt svinefond eller kyllingefond.
  9. You need 1/2 of dl piskefløde.
  10. Prepare of Lidt blomme eller ribssaft.
  11. Prepare of Lidt persille til pynt.

Rør det resterende smør i inden serveringen. Svinefilet med potet- og sellerirotpuré og pæresalat. Grillet svinefilet, ananas og fennikel med sitronvinaigrette. Bruk tid og få god varme på grillen før stekingen starter!

Grillet svinefilet med rødkål og selleri/kartoffelmos step by step

  1. Drys svinefileten med flagesalt og lad den stå og trække..
  2. Skræl selleri eller pastinak og skær i grove stykker..
  3. Brun smøret i en slip-let gryde og kom stykkerne i og lad det brune godt over det hele. Skru ned på et lille blus og læg låg på..
  4. Pensl nu fileten med olie..
  5. Tænd for en grillpande og lad den blive godt varm og læg så fileten på..
  6. Steg fileten 1 minut og vend den om på den anden side..
  7. Efter et minut vendes den igen modsat at den får et flot grillmønster..
  8. Gentag denne proces på alle sider af fileten..
  9. Læg den nu i en skål og hæld lidt brunet smør på den..
  10. Dæk med staniol og sæt den i en varm ovn på 180 grader i ca 20 minutter..
  11. Skær nu rødkålen i meget tynde strimler og steg den i lidt andefedt og tilsæt ribs eller blommesaft. Læg låg på og lad den simre i 15 minutter, kålen skal stadig have bid. Smag til med salt og peber..
  12. Læg de pillede kartofler frem..
  13. Mos dem groft med en moser..
  14. Når sellerien er mør og brunet tages den af blusset..
  15. Den moses ligeledes med kartoffelmoseren til groft mos..
  16. Nu blandes de to slags mos sammen i gryden og smages til med salt og peber..
  17. Kødet tages ud af ovnen..
  18. Skyen hældes fra og op i en lille gryde hvor den blandes med yderligere fond og piskefløde, og smages til med lidt saft og evt, lidt kulør og salt og peber..
  19. Nu skæres fileten i tyndeskiver..
  20. Det hele anrettes på en varm tallerken og pyntes med lidt grønt, fx persille..
  21. Velbekomme og god fornøjelse..

Stek hvitløk og bønner i en stekepanne med olje. Berliner döner kebab med rødkål, pink kraut, yoghurt og krydret kalvekød. Asiatiske smaker på grillen passer perfekt med salat og ris. Skjær svinefileten i skiver og grill på direkte varme til den er gjennomstekt. Grov kartoffelmos med bacon, æblestykker med timian og grønkålsdrys.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Appetizing Grillet svinefilet med rødkål og selleri/kartoffelmos"

Post a Comment