Recipe: Delicious Stjerne-bagels - Rimmers Køkken
Stjerne-bagels - Rimmers Køkken. Siden her er for os, der kan lide at bage kager, kreere desserter og lave mad af gode. Frequently Asked Questions about Rimmers Køkken. What hotels are near Rimmers Køkken?
If you need bagels for the weekend, please call ahead as we will likely sell out on Saturday and Sunday. Baklava - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer. Fantastisk opskrift på Baklava - Rimmers Køkken. You can have Stjerne-bagels - Rimmers Køkken using 15 ingredients and 14 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Stjerne-bagels - Rimmers Køkken
- It's of Fordej:.
- It's 5 g of gær.
- Prepare 2 of dl vand.
- You need 50 g of mel.
- You need 50 g of ølands fuldkorn.
- It's of Den færdige dej:.
- It's of fordejen fra dagen i forvejen.
- Prepare 30 g of gær.
- Prepare 2,5 of dl vand.
- You need 2,5 of dl mælk.
- Prepare 2 of tsk sukker.
- You need 2 of tsk salt.
- Prepare 2 spsk of olie.
- It's 50 g of ølands fuldkorn.
- It's of ca 500 g mel.
Smuk til eks. julebordet med julesangene i, eller en stof serviet. Birthe Kjær præsenterer en række populære danske underholdere. Lav god og hurtig mad med Meyer i køkkenet. Syltetid - giv det en chance! at det ikke behøver være et større udstyrsstykke med behov for adskillige hyldemeter bagefter i køkken eller kælder. at man nemt kan drible udenom Atamon og anden konservering.
Stjerne-bagels - Rimmers Køkken instructions
- Fordej: Pisk vand, gær og mel sammen, så din starterdej bliver lækker glat og skinnende. Dæk den med et viskestykke og lad den stå, gerne i 12 timer eller deromkring.
- Dagen efter: Varm mælk og vand op til væsken er lillefingervarmt. Hæld i røremaskine. Tilsæt gær, opløs det i væsken og tilsæt din starterdej fra dagen før.
- Tilsæt ca halvdelen af melet lidt efter lidt.
- Tilsæt sukker, salt og olie.
- Tilsæt nu resten af melet, eller bare til den har fået en god, glat og elastisk struktur.
- Lad dejen hæve i en times tid i en skål med et viskestykke over.
- Slå dejen ned og form boller à ca 70 g.
- Pres dejkuglen, så den bliver flad. Lav nu tre snit hen over midten af dejen med den korte side af fx et Dankort (et Amex Platin er også rigtigt fint). - Først et lidt smalt X og derefter et på tværs. Det kan være en hjælp at dyppe kortet i mel undervejs. - Løft dejen op med fingrene og kræng derefter hurtigt “vrangen ud “ gennem det hul, snittene har dannet, så små takker kommer til syne. Man stikker fingrene op igennem hullet og krænger stjernetakkerne ud med tommelfingrene.
- Stil hver stjerne på bageplade med bagepapir og lad stjernerne hæve til dobbelt størrelse (ca 30 min). Sæt ovnen på 200-225 grader.
- Sæt en gryde eller en bred sautérpande i kog med vand.
- Kog dej-stjerner eller -bagelsringe 2-3 stykker ad gangen i 2 minutter, så de hæver yderligere. Vend dem halvvejs. - Tag dem op med en hulske og læg dem tilbage på bagepapiret. Pensl med æg og drys med blå birkes, sesam- eller chiafrø. Bag dem lige efter de er blevet kogt. - Metoden giver dem den tykke og seje bolle med sprød skorpe.
- Bages ca 15 min ved 200-225 grader.
- Servér evt med røget laks, flødeost og en dusk dild. Egner sig godt til at blive toastet.
- Bliver du træt af at forme stjerner undervejs, kan resten laves som klassiske bagels. Min metode er at lave en glat rund bolle. Stikker så pegefingeren ned i midten mod bordet, og svinger nu bollen rundt med begge pegefingre i hullet. Hullet skal være noget større end man lige forventer pga den efterfølgende hævning, kogning og afbagning.
Chan Hong Meng startede sin passion for madlavning i en tidlig alder. Hans forældre var meget aktive i "Jeg har udviklet min opskrift i mange år efter at være inspireret af en række forskellige kokke i det asiatiske køkken. Jeg fik øjnene op for mulighederne i. På mange måder er et køkken som et måltid. Jo bedre råvarer og forarbejdning, des bedre resultat.
0 Response to "Recipe: Delicious Stjerne-bagels - Rimmers Køkken"
Post a Comment