Recipe: Delicious Coquelette med krydderurteasparges, løvstikkekartofler og krydderurtesauce
Coquelette med krydderurteasparges, løvstikkekartofler og krydderurtesauce. Opskrift: Hvis du bruger hvide asparges skal de skrælles fra hoved til fod, det skal de grønne ikke. Skyl aspargesene i koldt vand og knæk den træede ende af. Slider med pulled vildsvin, bbq og syrlig kål Krydrede frikadeller med hummus.
Rids fedtlaget på stegen, og krydr med salt og peber. Læg stegen på en rist over en bradepande. Gammeldags opskrift på frikadeller med kartofler og opbagt brun sovs - lige som mormor lavede det. You can cook Coquelette med krydderurteasparges, løvstikkekartofler og krydderurtesauce using 11 ingredients and 11 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Coquelette med krydderurteasparges, løvstikkekartofler og krydderurtesauce
- Prepare 1 of coquelette, ca 500 g.
- It's 2 of hvide asparges kogte.
- Prepare 1/4 kg of nye kartofler kogte.
- It's of Olivenolie.
- Prepare 2 of grene rosmarin.
- Prepare 5 of stilke citrontimian.
- You need of Lidt verveine.
- It's of Lidt oregano.
- Prepare of Lidt creme fraiche.
- Prepare of Salt og peber.
- It's 50 g of smør.
Supplér de lækre frikadeller med tilbehør af grøntsager, fx grønne bønner eller gulerødder. Nem opskrift på fish & chips med krydderurtesauce og broccoli. Skyl kartoflerne, og skær dem i både. Gnid dem med olie og drys med salt.
Coquelette med krydderurteasparges, løvstikkekartofler og krydderurtesauce step by step
- Læg coquelette og krydderurterne frem. Krydr indvendigt og udvendigt med salt og peber og kom krydderurter ind i coquelette og bind nogle fast med en snor udenpå. Kom olivenolie på og sæt den i ovnen ved 200 grader varmluft i ca 1 time..
- Tag den ud af ovnen når den er mør og gylden..
- Kog de frisopgravede kartofler i 10 minutter så de stadig har lid bid da de jo skal varmes op i løvstikkesmørret. Jordbærrene er fra samme grøntsagshave i Store Magleby, dem fik vi til dessert..
- Hæld skyen i en lille gryde og hak yderligere krydderurter og monter saucen med smør og krydderurter..
- Hæld lidt af skyen over de kogte asparges..
- Hak løvstikken groft..
- Varm noget smør op i en gryde og tilsæt løvstikke og lad det brune en lille smule..
- Kom de kogte nye kartofler op i løvstikkesmørret og varm op..
- Monter resten af krydderurteskyen med lidt cremefraiche og smag til med peber..
- Anret en halv coquelette sammen med kartofler, asparges og sauce. Læg en lille Kvist rosmarin på coquelette og tænd ild i den med en bunsenbrænder. Det giver en skøn duft og smag. Server straks..
- Velbekomme og god fornøjelse..
Det tager ca. · Smoothie med Grape og Abrikos smager dejligt og er let at lave. Smoothien kan kombineres med hindbær, lime og frisk mynte, eller blot nyde den som den er. By- og industrilandskap Ålesund, Møre- og Romsdal og Bergen. Gi eksempler på aktiviteter som har satt spor i fjell- og vidde-landskapet. Grunneiere med (ikke)økonomiske interesser kontra. samfunnsinteresser.
0 Response to "Recipe: Delicious Coquelette med krydderurteasparges, løvstikkekartofler og krydderurtesauce"
Post a Comment