Recipe: Appetizing Rugbrød uden surdej
Rugbrød uden surdej. Vi er kæmpe fan af hjemmebagt rugbrød. Da vi i løbet af ugen fik lyst til at bage rudbrød, var betingelsen derfor at det blev uden surdej. Lækkert og nemt rugbrød uden surdej.
Lækre hjemmelavede rugbrød bagt uden surdej. Nemme hurtige rugbrød med tykmælk eller kærnemælk. Så kan du da bage dit eget rugbrød, og det endda helt uden surdej. You can cook Rugbrød uden surdej using 9 ingredients and 1 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Rugbrød uden surdej
- It's 1 of l kærnemælk.
- It's 4 of dl vand.
- You need 1/4 of dl sirup.
- Prepare 1 spsk of salt.
- It's 5 of tsk natron.
- Prepare 350 g of hvedemel.
- It's 350 g of groft rugmel.
- Prepare 700 g of blandet mel (jeg bruger havregryn, grahamsmel, knækkede hvedekerner, skårne rugkerner).
- Prepare of ca 100g solsikkekerner og hørfrø (eller græskarkerner).
Din surdej skal være lettere aktiv, når du skal bage rugbrød. Hjemmebagt saftigt rugbrød fyldt med kerner - det bliver ikke meget bedre. Ligeså lidt jeg er vild med rugbrød, er jeg med at bage det, for det kan bare gå SÅ galt. Rugbrød Jeg har altid elsket rugbrød.
Rugbrød uden surdej step by step
- Det hele røres sammen og hældes i 2 rugbrødsforme bages ved 200 grader i 1 tine og 15 min pakkes straks ind i vådt viskestykke når de er taget ud af formen når de er kolde lægges de i en pose natten over med viskestykke og kan bruges næste dag. er fryseegnet..
Rugbrød var en stor del af min barndom, og min far bagte det skønneste brød bagt på surdej. Jeg var ofte med, når der blev bagt, og der skulle smages på dejen. Hjemmebagt rugbrød med surdej er noget af det bedste, jeg ved. Jovist så smager det fortrinligt, men det bringer også bare så mange gode minder og associationer med sig. Hjemmebagt mørkt rugbrød med kerner Подробнее.
0 Response to "Recipe: Appetizing Rugbrød uden surdej"
Post a Comment