How to Make Tasty Asparges med saltet skinke, porcheret æg, revet parmesan, balsamicoglace med figensaft samt rosmarin
Asparges med saltet skinke, porcheret æg, revet parmesan, balsamicoglace med figensaft samt rosmarin. Der findes et utal af retter med asparges - find inspiration i vores opskrifter med asparges herunder. Vi bruger Cookies, inklusiv tredjeparts, på vores website for a sikre at det fungerer efter hensigten, forbedre og personalisere indhold, måle og rapportere på brugen af websitet samt målrette. Server de grillede asparges med flager af parmesan, et par dråber olivenolie og lidt friskkværnet peber. (Foto: Lærke Lie Pedersen ©DR).
Skyl aspargesene og bræk det træede af. Pensl dem med lidt olie og drys med revet parmesan. Salta rejält på båda sidor och låt ligga minst en kvart. You can have Asparges med saltet skinke, porcheret æg, revet parmesan, balsamicoglace med figensaft samt rosmarin using 8 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Asparges med saltet skinke, porcheret æg, revet parmesan, balsamicoglace med figensaft samt rosmarin
- You need 6 of tykke hvide asparges.
- You need 4 of skiver italiensk spegeskinke, det de kalder speck.
- Prepare 2 of æg.
- It's of Salt og peber.
- Prepare 15 g of revet parmesan.
- It's 1 spsk of balsamicoglace.
- Prepare of Rosmarinblomster.
- Prepare of Citrontimianblade.
Saltet drar ut en del av vätskan och får auberginen att bli fastare. Legg et ark med aluminiumsfolie i en passende ildfast form og dryss over saltet. Avkjøl, del potetene og skrap ut all potetmassen. Tillsammans med ruccolasallad, steksky, parmesan och pinjenötter blir rätten en given italiensk favorit på festen.
Asparges med saltet skinke, porcheret æg, revet parmesan, balsamicoglace med figensaft samt rosmarin step by step
- Skræl og kog asparges i 4 minutter i saltet vand. Lav de porcherede æg i kogende vand tilsat eddike, eller gør som mig, kog 3 minutter i de små silikoneforme i kogende vand med låg. Læg skinken frem, her friskskåret fra et stykke speck købt af min mand i Venedig i sidste uge..
- Riv osten fint. Anret det hele på en stor tallerken til hver som vist på billedet..
Stöt den, pepparkornen och saltet i en mortel eller mixa ihop med stavmixer. Börja med tomatsåsen: skala och hacka lök samt pressa vitlök och lägg i en kastrull med olivoljan. Fräs lök och vitlök under omrörning några minuter. Tillsätt krossade tomater, tärnade tomater, rosmarin, spcker, vinäger, salt och vitpeppar och låt såsen småkoka under tiden du. Asparges og parmesanost i spekeskinke er en smakfull smårett når du har lyst på noe godt.
0 Response to "How to Make Tasty Asparges med saltet skinke, porcheret æg, revet parmesan, balsamicoglace med figensaft samt rosmarin"
Post a Comment