Recipe: Tasty Kyllingesalat med rejer, kantareller, tomater og sprødt kyllingeskind
Kyllingesalat med rejer, kantareller, tomater og sprødt kyllingeskind. Vi elsker sprødt kyllingeskind og hader madspild. Derfor køber vi altid hele kyllinger og her har vi en opskrift på sprødt skind, der laves ved Når du har skrabet mest mulig fedt væk fra skindet, skal det placeres på en bageplade med bagepapir. Skindet skal være fordelt jævnt og klip evt. på langsiderne.
Salat med kylling, asparges, ærter og kartofler. Lækker og sprød kyllingesalat med forslag og opskrifter til tre forskellige slags dressing. Frittata med spinat,tomater og ost er perfekt middag på en travel ukedag på mange måter. You can cook Kyllingesalat med rejer, kantareller, tomater og sprødt kyllingeskind using 22 ingredients and 17 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Kyllingesalat med rejer, kantareller, tomater og sprødt kyllingeskind
- You need 2 of store hele økologiske kyllingelår.
- It's 5 of store fed hvidløg.
- It's 250 g of kantareller.
- It's 20 g of smør til stegning.
- Prepare 2 of hjertesalater.
- It's of Olivenolie til stegning.
- You need 350 g of grøndlandske skalrejer.
- Prepare 1 of dl små ribstomater.
- You need 4 of gule tomater.
- Prepare of Hjulkroneblomster.
- It's of Tallerkensmækkerblomster.
- Prepare of Til dressingen:.
- Prepare 2 spsk of balsamicco eddike.
- Prepare 8 spsk of økologisk god olivenolie.
- You need of Salt og peber efter smag.
- Prepare of Til fond:.
- Prepare of Benene fra de stegte kyllingelår.
- It's of Suppevisk af porretoppe, selleriblade, løvstikke og timian.
- You need 2 of dl vand eller kyllingefond hvis du har.
- You need 1 of løg.
- You need 1 of gulerod.
- Prepare of Salt og peber.
Hjemmelavet Kyllingesalat Med Persilledressing Og Sprødt Kyllingeskind. Den er lavet med pulled kylling, persilledressing og andet lækkert. Hjemmelavet Kyllingesalat Med Persilledressing Og Sprødt Kyllingeskind. Brug resterne fra i går: Mormors torskesalat med æg, rejer og karse.
Kyllingesalat med rejer, kantareller, tomater og sprødt kyllingeskind step by step
- Læg kyllingelårene på en rist i en lille bradepande. Krydder med salt og peber og gnid med olivenolie, læg evt hvidløgsfed imellem lårene..
- Steg lårene ved varmluft i ovnen på 210 grader ca.45 minutter. Stik i kødet på underlåret for at mærke at det er godt mørt. Tag ud af oven og køl lidt af..
- Pil skindet af lårene o læg til side..
- Tag nu alt kødet af lårene og fjern sener og ben, brusk og urenheder og læg dette i en lille gryde til at koge fond på. Del kødet i mundrette stykker og læg på et fad eller en stor tallerken..
- Tag hvidløgskødet ud af de stegte fed og gem til anden brug..
- Kom nu grøntsager og suppevisk i gryden med benene og kog det i 1 time. Sigt suppen i en stor sigte i en skål og hæld suppen på bradepanden hvor kyllingelårene er stegt således at du får "guldet", nemlig det fond der er i bradepanden og med en dejskaraber får du alt det letbrankede sky med i suppen..
- Rens kantarellerne med en børste så godt du kan, det er bedst ikke at skylle dem, men hvis de er for jordede kan det være nødvendigt..
- Steg den på panden i smør 3-4 minutter, og lad dem køle af..
- Del hjertesaleterne i to..
- Steg hjertesalaterne på en pande med olivenolie på skærefladen først, højst 1 minut i olivenolie..
- Vend salaterne og steg lidt på den anden side, og drys med salt og peber..
- Pil skaldrejerne og kom lidt citronsaft og peber på de pillede rejer og sæt på køl..
- Gør tomaterne klar og evt. blomsterne også..
- Lav dressingen ved at piske balsamicoeddike, olivenolie og salt og peber sammen..
- Steg kyllingeskindet på en pande uden fedtstof ved middelvarme indtil det er sprødt!.
- Anret den stegte hjertesalat og resten af indredienserne smukt på et fad og hæld dressingen over og server med baguette eller focassia..
- Velbekomme og god fornøjelse!.
Torskesalat er en dansk klassiker, som er perfekt at lave af rester: Hvis du har tilberedt en stor portion torsk den ene dag, er det oplagt at plukke. Vandbakkelser med kantareller a la creme. Vandbakkelser er fantastiske at bruge i det salte køkken. Det er vigtigt, at det sker hurtige og at alt smørret smelter, ellers fordamper for meget af væsken. Si alt melet ned i væsken og rør med en grydeske til dejen samler sig og den får konsistens.
0 Response to "Recipe: Tasty Kyllingesalat med rejer, kantareller, tomater og sprødt kyllingeskind"
Post a Comment