How to Make Perfect Hjemmebagte tarteletter med Karl Johan og kantareller a la creme
Hjemmebagte tarteletter med Karl Johan og kantareller a la creme.
You can cook Hjemmebagte tarteletter med Karl Johan og kantareller a la creme using 10 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Hjemmebagte tarteletter med Karl Johan og kantareller a la creme
- You need 1 of rulle butterdej, færdigkøbt.
- It's 1 of æg til pensling.
- Prepare 150 g of kantareller.
- Prepare 3 of store Karl Johan svampe.
- Prepare 20 g of smør.
- You need 1 1/2 of dl piskefløde.
- Prepare 1 of æggeblomme.
- Prepare of Salt og peber.
- You need of Pynt:.
- Prepare of Tallerkensmækkerblomster.
Hjemmebagte tarteletter med Karl Johan og kantareller a la creme step by step
- Rul butterdejen ud og stik cirkler ud med et glas. Placer dejen ovenpå en silikoneform og pensl med æg. Bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft til de er gyldne. Tag dem ud og fjern silikoneforme og pensl dem indvendigt med æg og bag dem videre til de er gyldne indvendigt..
- Rist svampene hver for sig i smør på panden, bland dem sammen og tilsæt piskefløde, salt og peber. Lige før de skal serveres i tarteletterne legeres med en æggeblomme, nu må blandingen ikke koge da blommen så vil koagulere. Server straks pyntet med blomsterne som jo spises med..
0 Response to "How to Make Perfect Hjemmebagte tarteletter med Karl Johan og kantareller a la creme"
Post a Comment