Recipe: Yummy Stegt skærising

Stegt skærising. Stegt skærising med kraftig bisque på fiskefond med kantareller, babymajs, råsyltede tyttebær. Danske jordbær med basilikum og ymer. Stegt flæsk IPA [stɛkt flɛsk] is a dish from Denmark consisting of fried pork belly and generally served with potatoes and a white sauce with chopped parsley (persillesovs).

Stegt skærising Hollandaise - Håndpillede rejer - Grønt fra haven. Vi serverer ikke stegt flæsk eller frikadeller, men finder på noget andet. Danmarks nationalret er netop kåret til. You can cook Stegt skærising using 9 ingredients and 2 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Stegt skærising

  1. It's 2 of store skærising filleter.
  2. It's of Lidt rugmel - jeg bruger en gammel sort marcello som er lokalt dyrket i Vendsyssel.
  3. Prepare of Salt/peber.
  4. You need 1 of god klat smør.
  5. Prepare of Tilbehør.
  6. Prepare of Kantareller.
  7. It's 1 of rest rosenkål blade eller spinat.
  8. Prepare 2-4 of kogte kartofler.
  9. Prepare of Lidt citronsaft.

Ja, det er jo ikke overraskende for os, det har alle dage været vores favorit! Torsdag Stegt skærising med sauce tartare. Fredag Tarteletter med høns i asparges. Onsdag Rosa stegt oksecuvette med flødekartofler.

Stegt skærising instructions

  1. Vend fisk i rugmel - varm smør op på pande - jeg tilbereder på grill! Steg et par min på den ene side vend fisken og tilsæt kantareller og evt lidt mere smør - krydr med salt og peber.
  2. Når fisken er færdig efter et par min lægges den på fad og på panden med kantareller tilsættes kartofler i skiver sammen med rosenkål blade eller spinat vend rund og varm i gennnem giv det lidt citronsaft anret. (Jeg har en fisk under grøntsager).

Stegt og dampet skærising på lyst brød, håndpillede rejer, friske asparges og paprika mayo. Fried and steamed flounder fillet on toasted bread, hand peeled prawns, fresh asparagus and paprika mayo. Brosme med stegt kapers og hollandaisesauce. Stegt flæsk IPA [stɛkt flɛsk] is a dish from Denmark consisting of fried pork belly and generally served with potatoes and For faster navigation, this Iframe is preloading the Wikiwand page for Stegt flæsk. The Danish National Dish "Stegt Flæsk med persillesovs" - or Fried Pork Belly with parsley sauce - is a genuine old rural dish that is orientated from the rustic Danish country kitchen from around the middle.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Stegt skærising"

Post a Comment