Recipe: Delicious Dyregryde
Dyregryde. Dyregryde med bacon, svampe, flødesovs og saftig savoykål - Klosterhedens Vildt A/S - Fritlevende Vildt i særklasse..dyregryde med rødvin dyreragout dyrevelfærd Dyrevildt eddike effilé efterårsmad efterårsret med svampe Eksotisk vildt eksotiske frugter Elsdyr engros erhvervskunde Få adgang til mere end. Dyregryde med bacon, svampe, flødesauce og saftig savojkål.
You can have Dyregryde using 14 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Dyregryde
- You need of Ca. 800 g dyrekød i tern (jeg brugte bov - men et frygteligt arbejde at fjerne hinder mv.).
- Prepare 3 of mellemstore gulerødder i skiver/tern el.lign.
- It's 2 of løg i tern.
- You need 1/2 of dl tomatpuré.
- It's 12 of enebær.
- It's 1 of stort laurbærblad.
- You need 2 of spsk. frisk rosmarin.
- Prepare Hakket of persille efter smag og/eller til pynt.
- It's of Salt og peber.
- Prepare 2 of spsk. æble- eller ribsgelé.
- It's 6-7 of dl grøntsagsbouillon.
- Prepare 1 of dl fløde.
- Prepare of Fedtstof til stegning (et par spsk.).
- You need of Meljævning.
Dyregryde step by step
- Enebær og rosmarin (uden midterstilk) puttes i en morter og knuses godt (evt. tilsættes 1/2 tsk. groft salt til hjælp). Fedtstof smeltes i gryde, krydderierne fra morteren tilsættes sammen med løg og steger 3-4 min. under omrøring. Dernæst tilsættes kød og laurbærblad, og det hele steges, til kødet er brunet på alle sider. Dernæst tilsættes salt, peber, tomatpuré, gelé og bouillon samt fløde, og det hele koges i ca. 60 min., hvorefter gulerødderne tilsættes og koges med i yderligere 10-15 min..
- Herefter tjekkes, at kødet er godt mørt - og saucen jævnes samt smages til. Der skal givetvis lidt mere salt og peber i - og evt. lidt mere fløde og/eller gelé til at runde smagen af. Laurbærbladet fjernes. Hvis man synes, retten skal være mørkere/brunere, kan man tilsætte lidt kulør. Kan pyntes med hakket persille herefter..
- Smager godt med kogte kartofler og en grøn salat til. Kartoffelmos er også god til retten, ligesom ovnstegte rodfrugter passer godt dertil især i vinterperioden..
0 Response to "Recipe: Delicious Dyregryde"
Post a Comment