Recipe: Yummy Rød linsesuppe med tomat og kokosmælk (egnet for thermomixer) - Rimmers Køkken

Rød linsesuppe med tomat og kokosmælk (egnet for thermomixer) - Rimmers Køkken. Denne opskrift på rød linsesuppe med kokosmælk, er super lækker og super simpel, og så smager den fantastisk! De skal blendes med de øvrige ingredienser, så du behøver ikke hakke det småt og fint. Tilsæt kartofler, tomater, porrer og linser.

Rød linsesuppe med tomat og kokosmælk (egnet for thermomixer) - Rimmers Køkken Her finder du vores klimavenlige bud på en lækker, nem og cremet suppe, som er fyldt med grøntsager. Rød linsesuppe toppet med spirer og små salatblader og en liten klatt yoghurt naturell. Suppe er god mat som lett kan lages til flere. You can cook Rød linsesuppe med tomat og kokosmælk (egnet for thermomixer) - Rimmers Køkken using 14 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Rød linsesuppe med tomat og kokosmælk (egnet for thermomixer) - Rimmers Køkken

  1. Prepare 1 of løg, finthakket.
  2. It's of olivenolie.
  3. Prepare 1/2 of tsk chiliflager.
  4. It's 1 of tsk cayennepeber.
  5. Prepare 3 fed of hvidløg, knust.
  6. You need of ingefær, 1 'tommelfinger' finthakket.
  7. You need 150 g of røde linser.
  8. Prepare 5-6 of dl vand.
  9. It's 1 of ds hakkede tomater.
  10. Prepare 1 of ds kokosmælk.
  11. It's 1 of bouillon (kunne være knorrs kyllingebouillon i geléudgaven).
  12. It's of salt og peber.
  13. Prepare 1 of lime i både (servering).
  14. Prepare of evt lidt crème fraiche (servering).

Lise Finckenhagen lager suppe med linser, tomater og kikerter. Ekstra smak fra spisskummen og karripasta. Med Mutti hermetiske tomater i huset har du alltid et godt utgangspunkt for mange deilige retter. Jeg bruker dem i pastasaus, på pizza, i gryteretter - og ikke… Jeg bruker dem i pastasaus, på pizza, i gryteretter - og ikke minst i supper.

Rød linsesuppe med tomat og kokosmælk (egnet for thermomixer) - Rimmers Køkken instructions

  1. Hæld koldt vand på linserne. Lad dem stå mens retten forberedes. Skyld til sidst under rindende vand.
  2. Sautér det finthakkede løg gennemsigtigt ved mellem varme i et par minutter fx i en dyb pande. Tilsæt chiliflager, cayennepeber og ingefær og fortsæt med at sautere endnu et par minutter.
  3. Tilsæt de skyllede røde linser og rør rundt Tilsæt vand, boullion, hakkede tomater og kokosmælk Tilsæt lidt salt og en god omgang friskkværnet peber Varm suppen op til kogepunktet Dæmp varmen og lad retten stå og småsimre i ca 25 minutter Rør lidt undervejs Det er vigtigt den småsimrer, da kokosmælk ikke er vild med for hård varme Justér med ekstra vand, hvis du synes din suppe skal være tyndere.
  4. Når suppen er færdig kan du evt overveje at stavblende den, hvis du synes den skal være smooth og ikke grov som den ellers vil være Servér med en klat koldt crème fraiche på toppen og evt lidt limesaft.
  5. Thermomix: - Skyld de røde linser (pkt 1) - Hak løg og hvidløg fint og sauter i olie et par minutter - Hak ingefær sammen med løgene - Tilsæt de skyllede røde linser - Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og vand - Tilsæt chiliflager, cayennepeber, bouillon og peber - Sæt thermomixeren på modsat rotation - Giv suppen ca 25 min ved 90 grader.

Jeg har her brukt Mutti Polpa i en enkel, men smakfull linsesuppe. Lag en utrolig lettvint og god tomatsuppe fra bunnen av med hermetiske tomater. Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Rød linsesuppe - en smuk, fyldig, varmende suppe med masser af gods i. Smag til med salt, peber og evt. lidt.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Rød linsesuppe med tomat og kokosmælk (egnet for thermomixer) - Rimmers Køkken"

Post a Comment